2777
2789

سلام خانوما من یه بچه دارم ۵سالشه یکماهی میشه دهانش بوی بدی میده  جوری بومیده ک لباساشم بومیگیره کنارادم رد میشه ادم میفهمه تواتاقش صبحا برم همون بو دهنش وعرقی ک میکنه کل فضااتاقشومیگیره یبار بردمش دکتر امپول زد قرص داد ولی تغیری نکرد توروخدا کمکم کنین چکارکنم خودشم باکسی نمیشینه بهم میگه خجالت میکشم کنارکسی بشینم مامان این بوی چیه اشکم درمیاد توروخدایه راهکاربدین دندوناشم کاملاسالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معدش مشکل داره.امپرازول باید بدی

پسر منم دهنش و مدفوعش زیاد بو میده.مشکل از معدشونه.غذای سرد زیاد نده

پسر من ی دفعه خلط سبز دفع شد از شکمش الان خیلی بهتر شده

تو مرا جان وجهانی

دکتر خوب ببر ببر دکتر معده ممکنه از معدش باشه، رفلاکس شاید، ممکنه از غدد باشه ببر دکتر غدد، و دکتر دهان و دندان تا توی دهنشو برسی کنه، حتما دکتر چک کنه گاهی چرک پشت حلق که اصلا پیده هم نمیشه باعث بوی بد میشه، نعناع جوش یده بهش یده ، خوشیو کننده دهان بزن ، مسواک و نخ و دهانشویه 

یا دندونه یا معده یا شایدم لوزه داشته ومایع جمع شده پشت پرده ی گوش'''که پسرم لوزه ومایع جمع شده بوده وعمل کرده وخوب شده

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
شکمش کار می‌کنه ؟یبوست نداره؟

اره شکمش خوب کارمیکنه تنها مشکلش اینه ک غذای عادی نمیخوره ببخشیدیعنی بامیه بادمجون یاکشک ماکارونی  اینچیزارو نمیخوره اصن فقط برنج دوس داره 

دکتر خوب ببر ببر دکتر معده ممکنه از معدش باشه، رفلاکس شاید، ممکنه از غدد باشه ببر دکتر غدد، و دکتر د ...

باشه ممنون ازت بخدا خودش داره عذاب میکشه بمیرم براش وقتی باباش میاد ازکنارش ردنمیشه