2777
2789

سوالی در مورد خودم ذهنمو درگیر کرده ۱۸سالمه و یه جا سرکار میرم که خوب افراد مراجعه کننده همه شیک و پیکن و همکارام اکثرا ارایش کرده ان  و لباسای تنگ و فیت و مد روز میپوشن اینکه آرایش نکنید و هر روز فقط یه ضد افتاب بیرنگ و یه لباس خیلی ساده بپوشید و برید یه جا که آدمای خیلی پولدار دائم در رفت و آمدن بده؟ کسر شخصیت میاره 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چهار کاسه ترشی خوردم یک لیوان هم سرکه سیب دارم می میرم از معده درد چکار کنم تو رو خدا راه حل ...

قرص رانتدین بنداز 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
هرگز گلم هر کسی شخصیت خودشو داره  راه خودتو برو  فرار نیست چون خیلی آرایش میکنن یا عمل ...

درسته حرفتا قبول دارم اما نگاهاشون یکم سنگینه نمیدونم به خاطر همین گفتم بیام نینی سایت  

درسته حرفتا قبول دارم اما نگاهاشون یکم سنگینه نمیدونم به خاطر همین گفتم بیام نینی سایت  

نه عزیز دلم مهم نیست اصلا 

واست مهم نباشه

کلا 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

مطب دندون پزشکم که میرفتم دوسه تا دستیار داشت که فوق العاده اهل ارایش و تیپ زدن بودن ولی منشی اصلیشون یه خانوم خیلی ساده بود که ارایش نداشت هیچ وقت حتی استایلش هم یه مقنعه مشکی با مانتو های بلند بود(برخلاف بقیه دستیار ها که روپوش کوتاه با مینی اسکارف تور توری سر میکردن)

اقا من هر سری که شیش ماه شیش ماه میرم مطبش این دستیارا رو هر سری عوض میکنه و ادمای جدید میان ولی اون خانومی که ساده تره الان تو این چهار سالی که میرم همیشه هست و ثابته

خلاصه مهارتت تو کار برای کارفرما مهمه نه صرفا تیپ و استایلت