2777
2789
عنوان

پرخوری بعد باشگاه

300 بازدید | 9 پست

حدود۲ ساعت میرم باشگاه  و   ورزش بدنسازی  میکنم   ولی   متاسفانه برمیگردم با اشتهای  زیاد غذا میخورم    میترسم چاقتر بشم      چه کنم اشتهام کم بشه  قبلا انقد اشتها نداشتم    خیلی کم میخوردم          راه حلی   دارید  ؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیز ببین منم همینطوری بودم یک ماه گذشت بجا اینکه وزن کم کنم حجم گرفتم و وزنم زیاد شد دو کیلو😐هیچی دیگه عرق زیره گرفتم یه هفته خوردم وخیلی جلوی خودمو گرفتم یه هفته ای معدم جمع شد الانم بخوامم دیگه نمیتونم غذا بخورم و ۱۲کیلو وزن کم کردم. 

ببین یه هفته تحمل کن اصلا سر سفره نشین .دوسه تا قاشق برو ی کنار بخور شبا شام نخور بعد ثه هفته ک معدت جمع شد اونوقت دیگه نمیتونی زیاد غذا بخوری عرق یچزیره رو یک ناه بخور

ببین یه هفته تحمل کن اصلا سر سفره نشین .دوسه تا قاشق برو ی کنار بخور شبا شام نخور بعد ثه هفته ک معدت ...

از فردا میخام  کم بخورم  امروز  از باشگاه امدم   دوتا تخم مرغ اپزخوردم . نهار کوبیده سفارش دادم  بعد از ظهر کیک پختم خوردم     شام نخوردم هنوز    

از فردا میخام  کم بخورم  امروز  از باشگاه امدم   دوتا تخم مرغ اپزخوردم . نه ...

میدونی یه تیکه کیک رو باید ی ساعت تو باشگاه کار کنی تا گالریشو بشوزونی نخور عزیزم هیچوقت

میدونی یه تیکه کیک رو باید ی ساعت تو باشگاه کار کنی تا گالریشو بشوزونی نخور عزیزم هیچوقت

از  اختیارم خوردنم  خارج شده  بخودم دیگ  فشار میارم از همین الان