اگه طرف مقابلتون آدم خوبی باشه حالا نه اونقدر خوب و عالی ولی بدم نباشه اما آدم مناسب شما نباشه و رابطه خیلی خوبی نداشته باشید ازش جدا میشید ؟ کلا به نظرتون طلاق از آدمی که بد نیست ولی مناسب شما نیست و به هم نمیخورید درسته یا اشتباه و پشیمانی به دنبال داره 🤔
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من کلا با طلاق مخالفم تا جایی که ادم واقعا مجبور باشه مثلا دست بزن داشته باشا یا معتاد باشه و اینا چون خودم بچه طلاقم از طلاق متنفرم حتی تو 7 سال زندکی مشترک هیچوقت حتی اسمشم به زبان نیاوردم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه من هنوز سنم کمه و بچه هم ندارم تو عقدم. نمیدونم فکر میکنم موقعیت های بهتری میتونم داشته باشم 😔
خودت میدونی ولی اگر موقعیت نداشتی چیه یا موقعیت های خیلی بد تری داشتی بالاخره ادم باید همه جوانب رو در نظر بگیره اینکه ممکنه اگر کسی بیاد خواستگاری شما بعد تحقیق کنه ببینه اون اقا مشکل خاصی نداشته فکر کنه حتما شما ایرادی داشتین که اون طلاقتون داده
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲