2777
2789

چجور جاهایی حساسن و باید لباس مناسب داشته باشی و بدون آرایش و...؟ آیا همه جا اینجوریه یا فقط جاهای خاصی این شکلیه؟ شرکت های خصوصی هم حساسن؟

و اینکه برای اینجور جاهای حساس چه لباسی مناسبه؟

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت های خصوصی معمولا همه راحت هستن مگر اینکه صاحبان شرکت مذهبی باشن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ب نظرم همه جا باید تمیز ومرتب باشی دوستم ارایش نمیکرد رفته بود تو داروخونه کار میکرد بهش گفتن ارایش ...

تمیز و مرتب بود منظورم نبود

میگم چه جاهایی سختگیرترن برای لباس و حجاب؟ شرکت های خصوصی هم سختگیرن یا فقط دولتی؟

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
معلمی که اونم دیگه الان حساسیت قبل نیست

فقط معلمی نیس فک کنم کلا شغل های دولتی این سختگیری رو دارن

جز کارای دولتی کار دیگه ای هم هست که سختگیر باشن؟

تمیز و مرتب بود منظورم نبود میگم چه جاهایی سختگیرترن برای لباس و حجاب؟ شرکت های خصوصی هم سختگیرن یا ...

برا حجاب ک جایی سخت گیر نیس والا هرجا من رفتم ودیدم خیلی راحت میگشتن 

شرکت های خصوصی معمولا همه راحت هستن مگر اینکه صاحبان شرکت مذهبی باشن

اهان پس اگه شرکت های خصوصی رو بذاریم کنار فقط شغل های دولتی سختگیری دارن؟

تو شرکتهای خصوصی که تا هفت قلم آرایش نداشته باشی اصلا استخدامی نمی‌کنن

پس فقط دولتی ها برای لباس و حجاب و آرایش سختگیرن؟

ارگان های دولتی  معلمی

به غیر از ارگان های دولتی دیگه جایی برای لباس و آرایش حساس نیس؟ البته به جز نظام که مشخصه سختگیرن