2777
2789
عنوان

بعداز ظهر خوابیدم!!!!

240 بازدید | 7 پست

تو خواب حالم خیلی بدشد تنگی نفس،خشکی دهنم ،تشنگی شدید همچنان هم کسل بودم بیدارشدم ی بطری آب خوردم اما بازم تشنمه و احساس درد قفسه سینه دارم

ازچی میتونه باشه؟!

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂
وای من میمیرم بعدازظهر بخوابم. خواب بعدازظهر شهریور دلگیر دم پاییزی منو میکشه

اره منم از قدیم پایز و زمستون بعدازظهر ها میخوابم اینجوری میشم

جالب هرچی هم میخوابی بازم خسته و کسلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا ی ساله وقتی بعد از ظهر میخوابم اینطوری میشم تازه بی دلیل هم سردرد میگیرم و بداخلاق میشم دست خودم نیس از خواب ک میپرم انگار کل عمرم اب نخوردم از بس تشنمه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
من تقریبا ی ساله وقتی بعد از ظهر میخوابم اینطوری میشم تازه بی دلیل هم سردرد میگیرم و بداخلاق میشم دس ...

من قبلا اینجوری میشدم چندسال بود خوب بودم از دیروز بازم شروع شده دیروز کمتربود امروز شدتش بیشتر

یکساعت بیدارشدم اما هنوز به خودم نیومدم

این عادت خوابو خصوصا این موقع سال ترک کن. افتضاحه من که اصلا نمیخوام.  فقط شب یا صبح

منم بعدازظهرنمیخوابم خونه تکونی کرده بودم خستگیش توجونم هست برای همین زیادمیخوابم دو روز

من قبلا اینجوری میشدم چندسال بود خوب بودم از دیروز بازم شروع شده دیروز کمتربود امروز شدتش بیشتر یکس ...

خیلی حس بدی داره 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒