2777
2789
عنوان

دیگه دارم دیوونه میشم ازتنهایی

200 بازدید | 26 پست

شوهرم ازصب میره سرکارتا۳ظهر.وقتی هم میادم ناهار میخوره میخوابه تا۶ بعدم میره اسنپ تا۱۱ بعدشم سرش توگوشیه تاوقتی بخوابه

منم کل این تایم تنهام وهمش سرم توگوشیه چکارکنم خیلی حوصلم سرمیره.خانوادمم شهردیگن😔زندگی برام خیلی خسته کننده شده.همش سرم توگوشیه

۳روز درهفته هرجلسه۴ساعت کلاس ارایشگری میرم و الان دیگه اخراشه (روحساب علاقه ای ک داشتم رفتم وگرنه شوهرم نمیزاره برم کارکنم)

شماهاچجورسرخودتونوگرم میکنید🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنه نزاره کار کنی یعنی چی آخه

میگه دوسندارم بری سرکار

الانم ۳روزه سر ی قضیه ای بحث کردیم ی کلمه هم باهم حرف نمیزنیم کلا فقط هم خونه ایم انگار.خیلی خسته شدم ازین وضع🥴

خونوادت نیستن پیشت واسه همین احساس تنهایی داری بازم تو میری کلاس  من اونم نمیرم اما احساس تنها ...

اخه میدونی چیه

من باشوهرمم مشکل دارم بینهایت سرده همه چیزش

مثلا ازجمعه تاحالا اصلاباهام حرف نمیزنه نگامم نمیکنه سر ی بحث بیخودی ک کردیم

کلن انگارتنهادارم زندگی میکنم

نمیخواد زنش کارکنه این حق یه مرده 

نه اصلا حقش نیست

مگه زمان قدیمه یک نفر کار میکرد ، دوازده نفرو نون میداد

الان دوره زمونه خیلی فرق کرده

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

من صبح ۷ونیم بیدارمیشم یکساعت ورزش وصبحانه یکم کارای خونه خلاصه تا ۹ونیم میرم مغازم  تا۱۲ونیم میام خونه ناهارو شستن ظروف  ویه چرت باز ۴میرم تا۸ونیم میام خونه تومغازه یکساعت کتاب میخونم یکم گردگیری مغازم  باقی هم توگویی ویامشتری هایارفقابیان پیشم  بشینن.  شباهم ۸ونیم خونه که میرم شامو حاصرکنم  وکاراموببینم دیگه از۱۰ونیم تایم فیلم نگاه کردنمه.  جمعه ها بیکارم ودراختیارهمسروفرزند. 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
اخه میدونی چیه من باشوهرمم مشکل دارم بینهایت سرده همه چیزش مثلا ازجمعه تاحالا اصلاباهام حرف نمیزنه ...

آره دقیقا عزیزم وقتی تو این شرایط باشیو تنها ..

قهرو دلخوری وسردی  باشوهر افتضاح ترش میکنه نمیدونم چرا 

نه اصلا حقش نیست مگه زمان قدیمه یک نفر کار میکرد ، دوازده نفرو نون میداد الان دوره زمونه خیلی فرق ...

من هم لیسانس دارم هم یماه دیگه مدرک ارایشگری میگیرم ولی خب نمیزاره

من صبح ۷ونیم بیدارمیشم یکساعت ورزش وصبحانه یکم کارای خونه خلاصه تا ۹ونیم میرم مغازم  تا۱۲ونیم م ...

من ازتنهایی دیگه دارم کم میارم😖😣نمیدونم چکارکنم نهایتن ی باشگاه بتونم برم...انگار ی خلا بزرگی دارم ک پرنمیشه

دوسدارم یکی باشه باهاش برم بیام حرف بزنم.متاسفانه این خلا رو شوهرم پرنمیکنه.و نمیزاره هم باکسی دوست باشم

نه اصلا حقش نیست مگه زمان قدیمه یک نفر کار میکرد ، دوازده نفرو نون میداد الان دوره زمونه خیلی فرق ...

دوره زمونه بگه بروبپرپایین میپری ؟

قدیماهم همین قضیه گندمیزدبه زندگیه مردم چون زنا ومرداباید بادوروزمونه میرفتن

الانم دوروزمونه طبیعتا مثل قدیما نیست حرف شماهم عجیب واشتباه نیست که اینو میگین

اما یه مرد حداقلش میتونه بگه میخوام همسرم سرکار تومحیط کارو بیرون نباشه این عادیه 

همینطورکه یه زن میتونه بگه که میخوام شوهرم شاغل باشه ازصبح تاشب نکپه تو خونه وردلم😁