2777
2789
عنوان

با وام ازدواج چی میشه خرید؟

563 بازدید | 12 پست

با احتساب مجموع وام ازدواج برای زوجین و مبلغ ۴۰۰ میلیون، می‌دونستین که چه وسایلی از جهیزیه رو می‌شه تهیه کرد؟

عکس زیر به مقایسه قیمت پرداخته. یکی اجناس خارجیِ لوکس و دیگری اجناس ساده‌تر.

لینک عکس: https://s6.uupload.ir/files/img_20230910_165403_340_2tf8.jpg

منبع: حامین مدیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب از نظر اینا با 140 میلیون میشه خرید کرد اما سر سال باید همشو بدی نو بخری چون خراب شدن بعدم این فقط وسایل بزرگه خونه کللللللللللللللللللللللللی خورده ریز میخاد که واجبه و خورده ریز ها خییییییییییییلی گرونتر از وسایل بزرگ در میاد

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
من ک بدم از خانوادم میاد همه رو مارک خارجی میخرم البته قصد دارم مهاجرت کنم پولش ازشون میگیرم 😒😒😒و ...

یا علی ع😄

ولی حتما حتما رابطه تون رو با خانوادتون قطع نکنید؛ نیازتون میشن گرچه الآن احساس نکنید ولی همینکه همسرتون بدونه یک خانواده پست سر شماست، این یک دلگرمی براتون ایجاد میکنه. سعی کنید این پناهگاه رو از خودتون دریغ نکنید چون رابطه با همسر هم بالا و پایین داره

یا علی ع😄 ولی حتما حتما رابطه تون رو با خانوادتون قطع نکنید؛ نیازتون میشن گرچه الآن احساس نکنید ول ...

من خداکمک کنه مهاجرت کنم نه نیازی به همسر دارم نه خانواده و همون کشور خارجی حمایتم میکنه و اتفاقا دلیل اصلی مهاجرتم اینه تو خارج از کشور بیشتر از خانما حمایت میکنن و راحتم میشه اگ شوهر بد بود طلاق گرفت و زندگی خوبیم داشت و کارم اونجا زیاد و یه زن تنهاازپس خرج و مخارج و همه چی بر میاد و خلاصه تو ایران که پشتیبان ادم میشه خانواده ولی تو خارج اونجا دولتش پشیبانت ولی کلا من خانوادم فحش میدم و ولی قطع نمیکنم هرچند برم خارج سالی یه بارم ایران نمیام شاید چندسال یه بار بیام قیافشونم نمیبینم مگ درحد تلفنی حرف زدنی اونم زیادنه 

من خداکمک کنه مهاجرت کنم نه نیازی به همسر دارم نه خانواده و همون کشور خارجی حمایتم میکنه و اتفاقا دل ...

بسلامتی انشاءالله؛

آخه میدونید غربت خیلی سخته، خیلی. یعنی باید تجربه ش کنید تا واقعا حسش کنید.

شما به سلامتی قراره وارد یک محیط جدید بشید که یک جورایی مبهمه چون تجربه اولتون هست. اگه خدایی ناکرده کارهاتون طبق برنامه پیش نرفت، بتونید به خانوادتون تکیه کنید. چون در مورد کشور غریب شما یک چیزی خوندید یا تبلیغاتیه که به شما گفتن ولی همیشه در واقعیت شما چیزهای متفاوت رو تجربه میکنید که شاید فکرش رو هم نمی کردین

من خداکمک کنه مهاجرت کنم نه نیازی به همسر دارم نه خانواده و همون کشور خارجی حمایتم میکنه و اتفاقا دل ...

سلام

احتمالا تجربش رو ندارید یا از اطرافیانتون سفر به خارج از کشور نداشتند

چون برعکس هست و با این تصور سفر نکنید، تو کشورهای اروپایی و امریکا اصلا تفاوتی نداره زن باشید یا مرد، مثل ایران نیست که جامعه بهتون نگاه توام با رحم‌ داشته باشه

اونجا با هر جنسیتی فقط یک نیروی انسانی هستید و موظفید کار کنید، اونم‌ همه‌ جور شغلی حتی رفتگری

دخترها از ۱۸ سالگی خرج تحصیل و زندگیشون رو خودشون در میارن همزمان درس هم میخونن

در واقع مثل ما نازپروده نیستند. اگرم یک موقع کم آوردید کسی به هیچ وجه حاضر نیست بهتون رحم کنه و دستتونو بگیره، به هر حال باید کار کنید و کار

استاد من با همسرش تو فرانسه زندگی کردند، اونقدر از بی رحمی مردمان و دولتش میگن که دیگه حاضر نیستند برگردن اونجا یا هر کشوری غیر از ایران. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀