2777
2789
عنوان

بیایید بگید این ها معنیش چیه سریع یکی رو میبینم میگم خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 40 پست
ممنون عزیزم میگم دختر شما با پنیر، ماست و کشک یبوست میشد؟ 

دخترم اصلا پنیر نمیخورد کشک هم دوست نداشت ماست با غذا کم میخورد مشکلی نبود 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خوبی میگم من دخترم الان دفع کرد خب ولی خیلی کم بود حجمش خیلی  میگم یعنی ممکنه بخاطر شیره ...

اشکالی نداره یکم دفع کنه چند ساعت بعد دوباره کار میکنه اینبار دفع اش آسون‌تره وقتی مدفوع زیاد هم باشه بچه ها تو دو مرحله انجامش میدن 

شکمش رو تو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده 

خواهش عزیزم‌خوشحالم که خوشحال شدید 🌺🌺🌺

مامان عسل کاش میومدیم جواب سوالمو میدادین شما بدون لاکتوز کم چرب میدین یا پرچرب؟؟ 

من کم چرب دادم امروز شکمش فوق العاده سفت شده بود نمیدونم چکارکنم شما کدومو میدین میسازه؟ 

مامان عسل کاش میومدیم جواب سوالمو میدادین شما بدون لاکتوز کم چرب میدین یا پرچرب؟؟  من کم چرب د ...

الان انلاین شدم شیرش ۳/۸ درصد چربی بود شیر پرچرب حساب میشه 

الان انلاین شدم شیرش ۳/۸ درصد چربی بود شیر پرچرب حساب میشه 

خدا خیرت بده ک جواب سوالمو میدی عزیزم بخدا 

من گفتم بدون لاکتوز براش گرفتم کم چرب بود خب دیشب انقد زور زد شکمش سفت بود گفتم براش پرچرب امتحان کنم شاید اون بهش بسازه پس منم حتما براش پرچرب بگیرم به امیدخدا ک اون بهش بسازه 

میگم شما عسل، و این چیزام قاطیش میکردین؟؟؟؟ 

با آب رقیقش میکردین؟؟؟ 

خدا خیرت بده ک جواب سوالمو میدی عزیزم بخدا  من گفتم بدون لاکتوز براش گرفتم کم چرب بود خب دیشب ...

خواهش عزیزم کمتری کاریه که میتونم برات انجام بدم 

نه اصلا هیچی قاطی نکن همون شیر بده شکم شو گرم بگیر گاهی شکم شو چرب کن گرم بیاد فرقی نداره با چی ، 

وازلین روغن زیتون روغن بادام یا بنفشه 

امتحان کن ان شاالله درست میشه شیر غلیظ بهش نده اندازه ای که روی جعبه اش هست همون اندازه بریز و آب قاطی کن آب اش ملایم باشه نه سرد نه گرم مساوی با دمای بدن 

میگم شما شیر بدون لاکتوز کم چرب هم دادین؟؟ 

نه والا پرچرب میدادم کم چرب شوهرم نمیخرید میگفت چربی شیر بگیرن چی براش می مونه که بدون چربی بدیم 

خلاصه چرب شو میخرید 

خواهش عزیزم کمتری کاریه که میتونم برات انجام بدم  نه اصلا هیچی قاطی نکن همون شیر بده شکم شو گر ...

عزیزم من آخرشو متوجه نشدم اولش نوشتید قاطی نکنم همون شیر رو بدم

بعد آخرش گفتید اب قاطی کنم؟ ببخشید میشه یبار دیگه بگید متوجه منظورتون نشدم