2777
2789
عنوان

عقد مخفیانه پدرم

4398 بازدید | 133 پست

سلام این کاربری مال دوستمه خواستم دلمو خالی کنم چون نتونستم اینو به کسی بگم 

متوجه شدم چند وقتیه پدرم با یه زن دیگه عقد کرده خیلی تحقیق کردم تا مطمعن شدم 

براش خونه خریده و بزودی ازدواج میکنه باهاش اتفاقی پیامای توی گوشیشو دیدم 

اینم بگم مامانم از هیچی خبر نداره فقط من میدونم میخام یجوری بگم بهش که متوجه نشن من میدونستم 

میخوام با یه سیم کارت دیگه خبرشو پخش کنم که شاید جلوشونو بگیرم بنظرتون کارم درسته؟

اگه درست نیست راهنماییم کنین 

👼🏻مامان دو فرشته👼🏻کاربر ۹۷ هستم💜بلوچستان وطنم❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرو پخش کنی که خیال اونو راحت میکنی دیگه بابت این مسیله که چطوری به بقیه بگه راحت میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عقد بدون اجازه ی زن اول که نمیشه. درحد صیغه میتونن انجام بدن

واقعا

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

شاید قول خونه و ازدواج داده که مخ زنه بزنه تا باهاش دوست بشه 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
خبرو پخش کنی که خیال اونو راحت میکنی دیگه بابت این مسیله که چطوری به بقیه بگه راحت میشه

اخه مخفی کردن کسی متوجه نشه نمیخاستم مامانم وقتی بفهمه که ازدواج کرده باشن

میشه فک کنم

مگه اینکه نامه ببرن که زن اول مشکل روانی داره یا ازین جور چیزها . اونطوری باید از زن اول امضا بگیرن که راضیه و بعد عقد کنن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

کجا زندگی میکنی کدوم استانی؟ میخوام بفهمم توی فرهنگشون هست چند همسری چون اگ رایج باشه هیچکس هیچکاری نمیکنه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عقد بدون اجازه ی زن اول که نمیشه. درحد صیغه میتونن انجام بدن

اشنا گیر میارن کارشون راه میوفته دیگه