2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته یا منفی

343 بازدید | 23 پست

تعداد رای : 36
نظرسنجی
مثبت
35
97%
منفی
0
0%
نمیدونم بلد نیستم
1
2%
میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

باید بگم مبارکاباشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی این سوال داره ؟

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

دست راستت رو سر من 🫡

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

وااای قلبمممم😍😍😍😍🥹

مبارک باشه عزیزم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.