2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارررکه گلم 😍😍😍😍😍😍

چقدر بیبی مثبت میبینم 😍😍😍😍😍

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ببخشید عزیزم دیدم ازمایش شوهرت ضعیف بوده کارخاصی  انجام دادین؟

قرص فولیک اسید و ویتامین e میخورد. مرتب برای دوتامون شیرموز درست میکردم، خودمم قرص ویتامین e, زینک، فولیک اسید، مولتی ویتامین میخوردم‌

طرز تهیه شیرموزه اینه،،،،، موز و شیر و خرما و پسته و بادوم هندی، بادوم معمولی، گردو، عسل ، شکلات تخته ای، کشمش، و چندتا قالب یخ رو داخل مخلوط کن میریختم. برای تخمدان و برای اسپرم خیلی خوبه. شوهرم قبلا ماهی هم نمیخورد یه چند وقتی بخاطر بچه ماهی خورد بهتر شد بنظرم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
مبارررکه گلم 😍😍😍😍😍😍 چقدر بیبی مثبت میبینم 😍😍😍😍😍

مرررسییی قشنگمم اینقدرررر خوشحالم. باید چی بخورم الان😂🥹😍

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
 قرص فولیک اسید و ویتامین e میخورد. مرتب برای دوتامون شیرموز درست میکردم، خودمم قرص ویتامین e, ...

مممنونم ازت

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه