بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
استرس نداشته باشی و این همه تو فکر نباشی اگر مشکل نداشته باشی باردار میشی
من pco داشتم ... ولی همسرم راضی نمی شد زودتر اقدام کنیم همین الانم به سختی ازش قول گرفتم ... استرس نداشتن غیر ممکنه تقریبا...اونم با وضعیت من....خیلی تلاش میکنم بیخیال باشم ولی نمیشه
من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
اره تا دیر نشده یدونه بیار ان شاالله مشکل نداشته باشی و زود باردار شی اگر چند وقتم عقب افتاد اشکال ...
آره همین الان شم دیره خیلی از شوهرم دلخورم که تا الان بهانه آورد بدون اینکه شرایط منو درنظر بگیره....امید بخدا امیدوارم خیلی عقب نیفته چشم انتظاری سخته...
ممنون عزیزم برام دعا کن ...ان شاءلله اگه بچه نداری خدا بهت زود نی نی های سالم بده اگه هم داری برات نگه شون داره
دکتر متخصص پارسال رفتم گفت اقدام کن همون موقع قرص هم داد گفت بخور و اقدام کن ...که قسمت نشد و شوهرم زیر بار نرفت ...حالا این ماه اقدام میکنم و اگه نشد زود میرم دکتر تا اگه لازم شد برام قرص بنویسه ...چون قبلا هم نوشته بود.
من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....