2777
2789
عنوان

اومدم حرف بزنم دلم گرفته

86 بازدید | 7 پست

با بنده خدایی توی رابطه هستم پدرش فوت شده، بهش پیام دادم که مزاحمت نمیخام بشم که پیام نمیدمت، دیدم جواب نداد. بهم برخورد جالبش اینه حالا میبینی دائم تو واتساپ آنلاینه

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
پیام نده بهش پس بزار خودش پیام بده

همون دلم گرفت، روزی که پدرش فوت شد پیام دادم که حواست به خودت باشه وفلان، دیروز بهش پیام ندادم چون مراسم تدفین پدرش بود، امروز پیام دادمش جواب نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دلم گرفت، روزی که پدرش فوت شد پیام دادم که حواست به خودت باشه وفلان، دیروز بهش پیام ندادم چون م ...

شوهر منم ازین مدلا بود

اصلا دوست نداشت پیام و زنگ واینا

بهترین کار اینه تو ادب رو بحا بیاری تسلیت بگی

بعدا خودش زنگ بزنه بهت

شوهر منم ازین مدلا بود اصلا دوست نداشت پیام و زنگ واینا بهترین کار اینه تو ادب رو بحا بیاری تسلیت ...

ادب رو بجا آوردم، تسلیت بهش گفتم، فقط پیش خودم گفتم اگه پیام ندم فکر میکنه مهم نیست برام، پیامش دادم که اگه پیامت نمیدم بخاطر اینه که نمیخام مزاحمت باشم