2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

2523 بازدید | 240 پست

فقط می تونم بگم خدافظ....:)

.

میتونیم بگیم این آخرین تاپیک دور همی باشه؟

.

شاید واسه من صدق کنه نتونم دیگه برم سئول چون از امشب دیگه وجود خارجی ندارم"!...

شاید قسمت و سرنوشت من این بوده:)

ولی هر چقدر حساب میکنم قرار نبود تو این سن انقدر بی حوصله و بی ذوق باشم :)!!.."

چند تا حرف دارم با ^دوستام^ 

ک حالا میگم در ادامه:)

{Army~ot7}  زندگیمون زیرِ خطِ غمه...!‌‌‌‌‌ ‌️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@park_diana  

.

.

.

آجی دیا میشه منو ببخشی ؟ بابت اینکه امشب قولی ک بهت دادمو زیر پا میزارم ؟ :) مرسی این یه مدت همیشه پیشم بودی ... گریه کردم پیشم بودی ... حتی با حرفام شده یه بارم گریه کردی ... لطفا نگرانم نباش ... :)! 

هوم لطفا به یونگی و جی هوپ و جونگکوک و جیمین و جین و نامجون و ته ته سلام منو برسون 

بهشون بگو یه دوستی داشتم آرزو داشت بیاد سئول حداقل شده یه بار شما رو از نزدیک ببینه 

اخه چرا

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
@park_diana     . . . آجی دیا میشه منو ببخشی ؟ بابت اینکه امشب قولی ک بهت دادمو زیر پ ...

ساناز خر نشو لطفا 

حتی اگ برات یکم ارزش دارم دست بردار از کارت! 

تو‌اوج‌کیفیت‌بازم‌تاری🗨

@mim_min  

.

.

.

اوما مری !:) هنوزم باورش برام سخته دیگه هیچ وقت نمی شه باهم چت کنیم و تو به درد و دل‌ام گوش بدی :): ! 

باورت میشه واقعا مامانمی....همونقدر نگران بچت...با کمی چاشنی عصبی بودن و مسئولیت پذیری فراوون:)

ولی من دیگه بچت نیستم...!(:

مثلا رگ دستمو ببرم و باهات خدافظی کنم!

@ایححححح  

.

.

.

آیدا " !:) من خیلی دلم میخواست باهات صمیمی شم...:)

ولی نشد:)!میخواستم بهت نزدیک باشم ولی نشد:)

ای کاش میشد...!:)

اینا حرف دلمِ و با اشک تایپ می کنم :) شاید به نظر نرسه ولی حالم خیلی بده:)

@cute_babe  

.

.

.

جوجه کوچولو عمو حالت خوبه؟....می دونم جوجه رو کسای دیگه بهت میگن و اجازه ندادم بهت بگم ... ولی بزار حداقل این لحظه های آخری بهت بگم جوجه....:) 

آرزو میکنم همیشه بخندی...:)حالت عین حال من خراب نشه و یه روز ب این فکر نیوفتی ک خودتو بکشی!....:)

@asalarmy  

.

.

.

آره علس خانوم .. جونم برات بگه آخر عمری ناراحتم کرده بودی ولی دل بخشنده من تورو بخشید:).... 

وقتی اومدم سایت تا ۴ ماه اول تورو نمی‌شناختم نصف عمرم ب فنا بود:)))-_'

@asalarmy     . . . آره علس خانوم .. جونم برات بگه آخر عمری ناراحتم کرده بودی ولی دل ...

حداقل میگفتی چرا ملیس :) بی دلیل برای خودت بریدی و دوختی و من اصلا نفهمیدم 🤦‍♀️

کاشکی ملیس دست برداری از این کارات غرق نشو تو این سیاهی تو هنوزم میتونی خودتو نجات بدی 

تو نباید منتظز اتفاقای خوشحال کننده باشی تا خوشحال شی تو باید شاد باشی تا اون اتفاقا برات بیوفتن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

@brave__girl  

.

.

.

هانیسا !:)همیشه دلم میخواست باهم صمیمی باشیم !:)

از کاش میتونستم از دایی الگو بگیرم و قوی باشم شایدم از یونگی و دایی ... .

ولی تو با همه فرق داری !:)یه جور خاصی هستی ... 

اگه الان همتون پیشم بودید بغلتون می کردم و شاید حتی گریه میکردم ... :)))))

دایی بیش تر همه با تو حرف داشتم :))

دایی ..... 

ساناز خر نشو لطفا  حتی اگ برات یکم ارزش دارم دست بردار از کارت!

والا دیگه منم رد دادم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨