z_tayeb مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 719 عنوان کسی اینجا لپ تاپ hp داره ؟ لپ تاپ شناسا بیان 184 بازدید | 17 پست چطوره راضی هستید ازش ؟ راسته میگن زود خراب میشه ؟ و قطعات ش هم پیدا نمیشه 1402/06/19 | 12:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 15856 من دارم.استفاده چندان حرفه ای ازش نمیکنم.خراب نشده هنوز.راضی ام
ghost_2005 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 6938 عالیه از هرنظری من 10 ساله دارم ،اخ نگفت به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
z_tayeb مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 719 من دارم.استفاده چندان حرفه ای ازش نمیکنم.خراب نشده هنوز.راضی ام باهاش فیلم میبینید اوکیه؟ من برای درس میخوام و اینکه کار باهاش راحته؟
iii_harly عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 788 من نزدیک ۶،۷ ساله دارم انچنان استفاده ای ندارم خوب بوده تا الان برام ولی یبار زدمش زمین صفحش خراب شد تعویضش کردم چون میگی قطعاتش گیر نمیاد از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 15856 عالیه از هرنظری من 10 ساله دارم ،اخ نگفت منم حدود ۶ ساله دارمش.دو بارم از دست بچم افتاد ولی خداروشکر چیزیش نشد.
z_tayeb مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 719 عالیه از هرنظری من 10 ساله دارم ،اخ نگفت چه خوب 😍 کار باهاش راحته؟ برای فیلم دیدن خوبه؟ تلگرام دارید روش؟
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 15856 باهاش فیلم میبینید اوکیه؟ من برای درس میخوام و اینکه کار باهاش راحته؟ فیلمایی که ریخیم داخلش میبینیم.بچم از نت طولانی مدت کارتون میبینه و بله استفاده اینطوری زیاد داشتیم...کاراییش مثل همه لپ تاپ هاس.خوبه من راضی ام.
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 15856 چه خوب 😍 کار باهاش راحته؟ برای فیلم دیدن خوبه؟ تلگرام دارید روش؟ من دانلدر منیجرم منقضی شده نمیتونمبرنامه نصب کنم.باید لایسنس دانلود منیجر رو بخرم ولی در کل لپ تاپ خوبیه.من راضی ام.البته ما استفاده زیاد و حرفه ای مثل میکس فیلم و اینا نداریم.
farnaz321 عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 479 ما ۱۵ساله داریم خیلی هم ازش استفاده میکنیمهیچیش نشدهالبته سری اولاشون خیلی خوب بودن
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 6019 من ایسوز دارم نظرتون درباره ایسوز چیه؟ باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
ghost_2005 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 6938 چه خوب 😍 کار باهاش راحته؟ برای فیلم دیدن خوبه؟ تلگرام دارید روش؟ خیلی خوبه،صفحش بزرگه ولی قیمتش گرونه من یادمه اون سال حدود 40 میلیون از سوعد برام خریدن،اره خیلی بزرگه صفحش،بله دارم به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
ghost_2005 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 6938 من ایسوز دارم نظرتون درباره ایسوز چیه؟ داداشم داشت خیلی خوب بود براش فقط چون مدلش قدیمی شده بود نرم افزار های جدید درست کار نمیکرد روش ولی جنسش عالیه به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 6019 داداشم داشت خیلی خوب بود براش فقط چون مدلش قدیمی شده بود نرم افزار های جدید درست کار نمیکرد روش ولی ... عزیزم شما میدونی میشه روشون اینستاو وات نصب کرد؟ باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 15856 من دانلدر منیجرم منقضی شده نمیتونمبرنامه نصب کنم.باید لایسنس دانلود منیجر رو بخرم ولی در کل لپ تاپ ... دانلود منیجر