2777
2789
عنوان

بچها شرایطمو میگم ...نظربدین با مادرشوهرم اینا بمونم یانه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت و بفرست جلو. چقدر شوهرت ساده ی که میخوان به اون پسرشون خونه بدن ولی این پسر و کارگر خونه نشین خودشون کردن.

یا هم چشمتون به دست اونا نباشه یه تکونی به خودتون بدین و از اونجا برین 

اگه بچه دار بشی اگه حتی اونا هم نخوان دخالت کنن خود بچت یکسره میره و بیزارت میکنه. اگه هم نذاری بره ...

دقیقا مثل بچگیهای خودم .. مامانم بنده خدا ازدستم ذله شده بود 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
دقیقا مثل بچگیهای خودم .. مامانم بنده خدا ازدستم ذله شده بود 

ما خونه ی مادربزرگ مادریم می‌نشستیم.  من هم چشم باز میکردم میرفتم خونشون. ولی اونا کار نداشتن. اینا دخالت میکنن

سلام عزیزم 

من خودم ۶ سال با خانواده شوهرم زندگی کردم و اینا برام تجربه شده:

بچه دار که بشی دخالت ها بیشتر میشه.

هر چقدر بی اهمیت تر باشی به حرفهاشون زندگیت بیشتر در آرامشه.

هر کاری که میتونی انجام بده تا از پیششون بری 

عزیزم  هر چقدر بیشتر پیششون زندگی کنی نه تنها دخالت ها اعصابت رو بهم میریزه و افسردگیت رو شدیدتر میکنه بلکه شوهرت هم بیشتر از قبل بهشون وابسته میشه و بیشتر تحت تاثیر حرفهاشون قرار میگیره و اینکه حتی قانونا حق ندارن که بگن تو باید اینجا زندگی کنی و همسرت موظفه که خونه برات تهیه کنه

با همسرت هم صحبت کن و این دخالت ها رو از راهش و در آرامش بهش توضیح بده و بگو به خاطر همین موضوعاتی که پیش اومده من اصلا دوست ندارم تا وقتی اینجا هستیم بچه دار بشم

مگه پادگانه که باید ۵ بیدار بشی؟ زمانی که بچه دار بشی بچه شب رو بیداره با این توصیفاتی که کردی بچه دار که بشی اینا باعث میشن که هم از لحاظ روحی و هم جسمی مریض بشی 

در ضمن بگو همون خونه لوکس که برا برادر شوهر در نظر دارن رو به جاش دوتا خونه معمولی بگیرن یکی برا شما یکی برا برادر شوهر