2777
2789
عنوان

بچها شرایطمو میگم ...نظربدین با مادرشوهرم اینا بمونم یانه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 62 پست
واقعا خیلی ساده و بدبخته 

باید باید باید سیاست یاد بگیری. با زبون شوهرت و راه ببر. یکسره واسش حرف بزن معمولی ، نه با طلبکاری و غر غر . همین حرفا رو بهش بگو. بگو میخوای مستقل شی . بگو خونه عوض کنی میخوای بچه دار شی. مثل برادرشوهرت که میگه خونه داشته باشم ازدواج میکنم.خیلی باید رو شوهرت کار کنی تا موفق شی . ولی حتما موفق میشی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلی جان امیدوارم کردی 💚💚💚

قربونت عزیزم. آدم به هر چی بخواد میرسه. فقط تلاش کن و عجله نکن. کم کم باید تغییر بدی. همش در مورد وام حرف بزن. برای پول پیش خونه. درباره خونه خریدن حرف بزن. براش هدف مشخص کن. بذار بدونه قرار نیست تا اخر عمر اونجا بشینه. بهش فشار نیار یکدفعه ای نمیشه، بازم میگم ، کم کم و با سیاست

واسه خودت یک کار خونگی جور کن. افسردگی وجود نداره و زاده ی ذهن انسانه.

حتما حتما تا بچه نداری یک کسب و کار راه بنداز. تو الان یکسره تو خونه ای فک میکنی افسرده ای . کار کن با درآمد برای خودت طلا بخر ، بعد ها واسه پول پیش یا حتی خونه خریدن با شوهرت پولتون و بذارین رو هم و یک کاری بکنین. به هر حال زندگی دوتاییتونه و باهم تلاش کنین

واسه خودت یک کار خونگی جور کن. افسردگی وجود نداره و زاده ی ذهن انسانه. حتما حتما تا بچه نداری یک کس ...

مرسی عزیزدلم ... انشالله بتونم ...وسواس دارم که بیچارم کرده 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
مرسی عزیزم ... خیلی کامل توضیح دادی 💚💚💚

قربانت عزیزم

ببین اگه بچه دار بشی مطمئن باش توی اسم بچه ات،نحوه نظافت و لباسش هم دخالت میکنن من تمام این چیزا رو کشیدم

به نظرم اگه طلایی چیزی داری با شوهرت صحبت کن بگو طلاهام رو میفروشم بقیه اش رو مامانت بذاره و برا ما هم خونه بخرن نصفش بخاطر طلاهام به نام تو باشه ولی بخرن.

این رو همیشه آویزه گوشت کن هر چقدر کم توقع تر و بی زبون تر باشی بیشتر حق به جانب برخورد میکنن و بیشتر به خودشون اجازه دخالت میدن.

نهایتش اینه یه مدت انقدر دم گوش شوهرت تکرار میکنی  که چرا برا داداشت میخرن اما به تو نه که شوهرت هم کم کم به این فکر میفته که اگه براش کاری هم نکنن خودش باید یه تکونی بخوره