2777
2789
عنوان

از نی نی سایت چیا یاد گرفتید؟

118 بازدید | 7 پست

بچه ها من چند ماه هست که عضو نی نی سایت شدم ، توی این مدت کم خیلی چیزها از بچه های نی نی سایت یاد گرفتم.

یادمه اون روزایی که تازه کات کرده بودم خیلی از لحاظ روحی به هم ریخته بودم مدام دلم تنگ میشد چند بار خواستم غرورمو زیر پا بذارم دوباره بهش پیام بدم ولی تاپیک که میزدم میگفتم بچه ها چیکار کنم بهش زنگ بزنم یا نه بچه ها واقعا خواهرانه بعضیا نصیحتم میکردن دعوا م میکردن که غرورت مهمتره بعضیا دلداریم میدادن همدردی میکردن منصرفم میکردن 

یا ازشون توی مناسبتای مذهبی که ختم میگرفتن دعا میخوندن برای بقیه ، میخواستم دعام کنن واقعا دعاهاشون تاثیر داشت و دلم آروم میگرفت .الان که چند ماه گذشته  دیگه برام کمرنگ شده و اهمیتش کمتر و به مرور داره یادم میره میگم چه خوب شد که به حرفاتون گوش کردم و بهش زنگ نزدم 

بچه ها میخوام بگم واقعا ازتون ممنونم مثل خواهر دلسوزانه کمکم کردین 🌹🌹 خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم 🙏🙏🙏

اما به همه اونایی که کات کردن و غرورشونو مدام زیر پا میذارنو و التماس میکنن طرف برگرده میخوام بگم بچه ها اون لحظات شماها هیجان دارید بذارید چند ماه بگذره میگید که چه خوب که کات کردیم فقط به خودتون زمان بدین بگذره همین 

هیچی 

خاله زنک تر و حساس تر شدم در حالی که اصلا این اخلاق هارو نداشتم یه چیزایی هم این لا لو ها یاد گرفتم میرم تو تاپیک هایی که موضوع هایی داره که نمیدونم و نشنیدم خاموش میشینم میخونم یاد بگیرم

ادمهای خوبم داره بدش زیادتره  منو راهنمای اشتباه کردن بدبخت شدم

اینجا دل شکستن توهین مسخره کردن تفریحه ایلا ب اینکه خدا میبینه میشنوه هم فکر نمیکنن

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده درست از سایت و محتویات سایت خیلی می‌تونه آموزنده باشه و حس خوب دریافت کرد 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

تاثیر مثبت داشته تو زندگیم 

فهمیدم به خانواده شوهر نباید بها داد چون عروس هیچوقت دختر نمیشه بیش از حد کار نکنم چون وظیفه میشه 

فهمیدم عقیده ها مختلفه و نمیشه همرو راضی نگه داشت و وقتی سوال میپرسم منتظر نظرات مخالف هم باید باشم 

فهمیدم خودتو دوست داشته باشی دیگرانم دوستت دارن

فهمیدم رودربایستی ضربه های بزرگی به آدم میزنه