بچه ها من چند ماه هست که عضو نی نی سایت شدم ، توی این مدت کم خیلی چیزها از بچه های نی نی سایت یاد گرفتم.
یادمه اون روزایی که تازه کات کرده بودم خیلی از لحاظ روحی به هم ریخته بودم مدام دلم تنگ میشد چند بار خواستم غرورمو زیر پا بذارم دوباره بهش پیام بدم ولی تاپیک که میزدم میگفتم بچه ها چیکار کنم بهش زنگ بزنم یا نه بچه ها واقعا خواهرانه بعضیا نصیحتم میکردن دعوا م میکردن که غرورت مهمتره بعضیا دلداریم میدادن همدردی میکردن منصرفم میکردن
یا ازشون توی مناسبتای مذهبی که ختم میگرفتن دعا میخوندن برای بقیه ، میخواستم دعام کنن واقعا دعاهاشون تاثیر داشت و دلم آروم میگرفت .الان که چند ماه گذشته دیگه برام کمرنگ شده و اهمیتش کمتر و به مرور داره یادم میره میگم چه خوب شد که به حرفاتون گوش کردم و بهش زنگ نزدم
بچه ها میخوام بگم واقعا ازتون ممنونم مثل خواهر دلسوزانه کمکم کردین 🌹🌹 خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم 🙏🙏🙏
اما به همه اونایی که کات کردن و غرورشونو مدام زیر پا میذارنو و التماس میکنن طرف برگرده میخوام بگم بچه ها اون لحظات شماها هیجان دارید بذارید چند ماه بگذره میگید که چه خوب که کات کردیم فقط به خودتون زمان بدین بگذره همین