2777
2789
عنوان

قوس بینی بعد از عمل + عکس

2324 بازدید | 12 پست

سلام سلام من سشنبه بینیم و ترمیمی کردم بخاطری که قوس نداشت و ی تیکه قوز داشت الان آتل دارم و هی کخ دارم که بینیم چه شکلی شده چندباری تصمیم احمقانه گرفتم آتل باز کنم ولی خوشبختانه پشیمون شدم

عکس میذارم بگین بنظرتون چقدر قوس داره😁

من یک مهندس موفق میشم و 

خوشبحالت که عمل کردی منم موخوااام🥺

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلم این حالاحالاها مشخص نمیکنه خوب از آب درآمده یانه من خواهرشوهر بعد از یه سال تازه مشخص شد ولی ...

مرسی عشقم ازینکه بفکری ولی نوشتم عمل ترمیمی تجربه عمل داشتم ۱۴ ماه پیش😘😘

من یک مهندس موفق میشم و 
اگر خواستی عمل کنی خواهشااااا خوووب تحقیق کن برای دکترت اگر گند بزنه به شرش گیر میکنی مث من🥲🥲

خیلی دلم میخواد ولی شوهرم اجازه نمیده 😐🥺🥺

غصه نخور عزیزم تازه عمل کردی بعدشهم گچ داری روی بینیت وقتی باز کنی ان شاءالله بایه بینی عااالی مواجه میشی😍😍

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
خیلی دلم میخواد ولی شوهرم اجازه نمیده 😐🥺🥺 غصه نخور عزیزم تازه عمل کردی بعدشهم گچ داری روی بینیت ...

خداکنه چون بار اول همچین اتفاقی نیوفتاد😂😂

من یک مهندس موفق میشم و 
دکترت کی بود اولیه که گند زد؟  حالا من عاشق بینی بدون قوسم مثل شیلا خداداد

دکتر میلانی مشهد

اصلاااا راضی نیستم ازش اون دنیا جلوش میگیرم خدا شاهده

من یک مهندس موفق میشم و