2777
2789

سلام دوستان من درمورد اعتقاداتم به مشکل برخورد 

م از کجا معلوم کار درست میکنم از کجا معلوم آدم خوبی هستیم یانه باید چجوری توی این جهان زنگی کنیم که خدارا ناراحت نکیم از کجا معلوم باید سنی باشیم یاشیعه من باید از کس اینارو بپرسم اگر کسی من از تاپیک قبل نارحت کردم همینجا عذر می خوام فقط می خوام یه بنده خوب برای خدا یه مادر خوب برای بچه م یه همسر خوب برای شوهرم یه دوست خوب برای اطرافیانم واقعا در من با این سنم زیادمی فهمم به طوری که اطراف من با هری کی هر می زنم حرفا نمی فهمه اونا توی نسل من نیستن من توی یه مرحله از زنگیدم نمی دونم باید چیکار کنم دل کسی نشکنم وگرنه همه بلدن نماز و روزه بخونن 

خ اهش میکنم فکر کنید خواهر و دختر خودتونم من باید چجوری اینا رو بفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از خدا بخوا ک تو مسیر درست قرار بگیری جوری برات معجزه میکنه ک خودتم میمونی چی شد !!! 

جدا ازون سعی کن مطالعه کنی راجبش من مرجعی الان نمیدونم بهت بگم برو فلان کتاب رو بخون 

از حوصله هم خارجه بخوام توضیح بدم ولی میدونم اگر مسلمانیم باید پیرو خط پیامبر باشیم ک بعد از پیامبر امام علی وصی ایشون هستن و بقیه ائمه اطهار .

باید کتاب های خوبی بخونی ک قانع بشی و جواب سوالتت رو بگیری 

تماس بگیر با دفتر مراجع ازشون راهنمایی بخواه شاید کتاب معرفی کنن 

کتاب های شهید مطهری هم خیلی مفیدن مطالعه کنین حتما

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

راستی قران خودش بزرگترین مرجع هست 

صوتی با معنی هم موجوده میتونی دانلود کنی سوره ب سوره با معنیش گوش کنی حتی حین انجام کار های روزمه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من کسی رو برای درد و دل ندارم موقعیتم هم طوریه که کوچکترین ضعفی نشون بدم خیلی بد میشه گاهی از درد ...

با خدا درد و دل میکنی خیلی خوبه افتضاح حالمو خوب میکنه بدون هیچ منتی به حرفام گوش میده 

با خدا درد و دل میکنی خیلی خوبه افتضاح حالمو خوب میکنه بدون هیچ منتی به حرفام گوش میده 

تنها کسیه که بی منت و توقع و چشم داشت حرفاتو گوش میده

کمکت هم می‌کنه

ترسی هم ازش نداری که چمیدونم ابروتو ببره یا هرچی

راستی قران خودش بزرگترین مرجع هست  صوتی با معنی هم موجوده میتونی دانلود کنی سوره ب سوره با معن ...

عزیزمه باید یه کاری بکنم اول قرآن که متاسفانه نمیفهم بائو تفسیر گوش بدم وبعد چند تا کتاب ضد اسلامی بخونم و همینطور روانشناسی ولی خوب باید از یه نفر مشاوره بگیرم اون کیه  اون شخص باید بی‌طرف باشه و همینطور عاقل

بیشتر از ۲۰ میلیون ادم امسال رفتن راهپیمایی اربعین 

ب همین ی مورد دقت کنی خیلی جوابا میگیری 

چرا همه جای دنیا بزرگترین راهپیمایی قرن بایکوت میشه ؟؟ 

در حالی ک کارناول همجسنگرایان تیتر اول خبرهاست ؟ 

چه ایدئولوژی پشت این همایش بزرگه ؟ 

چه علتی داره ؟ هدف چیه ؟ 

اصلا چی باعث شده ؟؟ بعد این همه سال هر سال بیشتر از سال قبل ؟ با وجود این همه تبلیغ و هزینه و تخریب ؟ 

بیشتر از ۲۰ میلیون ادم امسال رفتن راهپیمایی اربعین  ب همین ی مورد دقت کنی خیلی جوابا میگیری&nb ...

در بزرگی امام حسین شکی نیست هزاران بار به من کمک کردم درمورد عقایدم به مشکل برخوردم خوب بعضی مواقع نشدی ی کار درست انجام میدی یا نه