2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاید فقط فقط راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست
عزیزمه باید یه کاری بکنم اول قرآن که متاسفانه نمیفهم بائو تفسیر گوش بدم وبعد چند تا کتاب ضد اسلامی ب ...

خدا میگه از ادم بی دین یا ب قول خودمون کافر دوری کن چرا ؟؟ چون این ادم انقد استدلال های مختلف برات میاره ک تورو از مسیرت دور میکنه ! تورو گمراه میکنه 

اول باید تکلیفت رو روشن کنی نمیتونی هم زمان هم بری دنبال کتاب ضد دین هم بری دنبال دین ! کسی ک هنوز اطلاعاتی راجب دین نداره اگه بره سراغ حرفای ضد دینی ک کلا راهشو گم میکنه

دین مثل یه چاقو میمونه واسه ادم عادل و با تقوا وسیله ای میشه واسه حل کردن کاراش و کمک ب زندگی بهتر 

واسه ادم بی عقل میزنه دستش هم میبره بقیرم زخمی میکنه 

اونوقت میگه دین بده !

شما باید اول بری دینو یاد بگیری جواب سوالت رو بگیری بعد بری سراغ منابع دیگه 

نمیتونی هم زمان هم بری طب سنتی بخونی ک طب مدرن رو قبول نداره هم بری طب مدرن بخونی ک طب سنتی رو قبول نداره 

اونوقت بازم هیچی از هیچکدوم نمیفهمی 

باید تو یکیش استاد بشی ک بتونی متوجه اشکالات مورد بعدی بشی و ازش ایراد بگیری

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در بزرگی امام حسین شکی نیست هزاران بار به من کمک کردم درمورد عقایدم به مشکل برخوردم خوب بعضی مواقع ن ...

وقتی امام حسین و ایدش رو قبول داری پس دیگه ب چی شک داری 

امام حسین پای باورش عزیزترین ادمای زندگیش رو فدا کرد 

همین خط رو بگیر و ادامه بده ! مطمئن باش درست ترین راه همین راهه 

انشالله اون روزی ک حضرت مهدی میان سرمون بالا باشه ک تونستیم حداقل تو مسیر درستی زندگی کنیم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خوب اول قرآن می خونم بعد سراغش میرم  واقعا خیلی گیجم امیدوارم خدا کمکم کنه اینقدر دوست داشتم ت ...

قران رو بخون با تفسیرش 

کتاب های شهید مطهری رو سرچ کن ببین کدوم مرتبت با سوالتت هست اونارو بخون 

از مراجع میتونی کمک بگیری واسه سوالای بی جوابت 

باید تلاش کنی ک بهش برسی ولی مطمئن باش دست خدا همراهته ک تو این راهی از خودش بخواه ک درست رو ب قلبت بندازه سعی کن نماز بخونی و ازش بخوای ک کمکت کنه و بعدش برو سراغ سوالتت ولی از منابع درست 

نه اینترنت و شبکه های مجازی

وقتی امام حسین و ایدش رو قبول داری پس دیگه ب چی شک داری  امام حسین پای باورش عزیزترین ادمای زن ...

به مسلمانان که اسم مسلمانان دارن نصف انسان عمل نمیکنن وقتی امام زمان میاد دین مثل یه لباس وارونه پوشیده س اصلا نمی دونم چیکارکنم توب عربستان دست دزدها قطع میکنن صدردصد این کار اشتباه این کار یه عالمه شراط داره که مثلا به طور مثال میگم نمی دونم هست بانه طرف از صرف فقر این کار از سر بازی کرده باشه از در اومده باشه ت

یه خانم چادری به دوستم گفته بود ج،نده دوستم بغض توی گلوش گرقته بود آخه اون چند سال این حرفو میزنی تو خودت مسلمون میدونی دل یوی میشکونی

به مسلمانان که اسم مسلمانان دارن نصف انسان عمل نمیکنن وقتی امام زمان میاد دین مثل یه لباس وارونه پوش ...

عزیزم این مختص ب مسلمان ها نیست صرفا 

شما میدونی تو همین مسیحیت و یهودیت چقد ظلم شده ب مردم ؟؟ بالاتر بهت گفتم دین مث چاقو میمونه بستگی داره چطور ازش استفاده کنی 

هرکی ک اسمش شد مسلمان یا مسیحی نمونه و اسوه ازون دین نیست ! اگر بدی هست از منه انسانه نه از دین ! شما بگو بهم کجای دین اجازه قضاوت داده شده ؟ تو کدوم آیه ؟ تو کدوم روایت ؟ هیچ جا ! ولی ایا همه مسلمین رعایت میکنن ؟؟ خیر !! 

پس دین اشکال نداره من انسان مشکل دارم ! 

شما اگر میخوای دین رو بشناسی بر اساس رفتار ادم ها نشناس چون بجز معصومین و پیامبران و معدود انسان هایی هیچ ادم بی اشتباه و بی گناهی نداریم تو هر آیین و مذهبی و دینی ک باشند ! شما برو سراغ اصل دین 

ببین خدا ازت چی خواسته و چی دستور داده 

اونوقت میتونی متوجه بشی ک دین اسلام ناب ترینه 

اونوقت سعی کن ب عنوان یک مسلمان ادمی باشی ک هرکی شمارو دید لذت ببره از مسلمون بودن و شیعه بودنت و خودت با رفتار درستت بشی یه مبلغ دین

عزیزم این مختص ب مسلمان ها نیست صرفا  شما میدونی تو همین مسیحیت و یهودیت چقد ظلم شده ب مردم ؟؟ ...

من دین خاصی نگفتم آلان عربستان هم سنی زیاد داره من ازدوتا دین مختلف مثال زدم اسلام دیک کاملی  آدم هادرست عمل نیممکنن