2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر .پسرم پنج سالشه ولی نسبت به هم سن و سالاش ماشالا قد و هیکل درشتی داره اونم به خاطر ژنتیکشه .حالا جدیدا بیرون که با کسی دوست میشه بهش میگن چاقالو ..شکمو..پسرم خیلی ناراحت میشه منم بهش میگم تو هم بگو من خیلیم خوشتیپم شما زشت و لاغرین .ولی در واقع نمی‌دونم چطور  باید جواب اینطور بچه هارو داد که پسرم احساس ضعف نکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ‌مسخره کردن بده

چدا خودت داری یادس میدی

بهس بگو مامان گاهی وقتا ادما از زیبایی کسی خبر ندارن و متوجه نمیسن

نمیدونن پسر من چقد زیباست و وقتی بزرگ میسه قراره چچ اقای خوشتیپی بسه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

عزیزدلم 

یبارتو پارک یه دختر تپل بود بچه ها خیلی مسخرش میکردن 

بهش میگفتن الان تو میدویی زلزله میشه ولی اینقدر این دختر محل نداد بهشون و کار خودشو کرد که ساکت شدن بقیه واقعا لذت بردم 

بنظرم شما هم حساسش نکن که بچه بگه شما لاغرین و ....چون بیشتر به خودش توجه می‌کنه نتیجه عکس میده

بنظر من حرفی که شما به بچه تون یاد دادید اصلا حرف خوبی نیست.

پسرتون بااعتماد به نفس بگه من خودمو همینجوری که هستم دوست دارم. وبهتون اجازه نمیدم بهم توهین کنید

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

به پسرتون بگین مهم نیست آدما تپل یا لاغر باشن مهم اینه که با بقیه خوب باشن اونایی هم ک بهت اینو میگن اصلا بهشون محل نذار بگو مهم اینه که خودم حس میکنم با این قد و هیکلم خیلی قوی ام و زورم زیاده(پسرا خوششون میاد زورشون زیاد باشه)

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

واقعا بهش  گفتی.  بگههه. ززشست و لاغرن؟

ااینکه شد مثه همون بچه هااا.  .....

بفرستشش کلاس. ورززشی، نون و. برنجشم کمترر. ککنن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر