بچه ها ما چند ماه بعد عروسيمونه ي ماشين در حد ٦٠٠ميليون داريم با ي مقدار طلا در حد ٣٠٠ميليون ٤٠٠ميليونم قراره وام ورداريم قصد داريم ي خونه٥٠متري بخريم ك طبقه چهارمه ولي خب بديش اينه ك اسانسور نداره سال ساختشم ١٣٨٧ ب پول ما فقط همچين گزينه اي هست
حالا دو دلم ك همچيمونو بفروشيمو بريم زير بار قسطو خونرو بخريم يا اين ك مستاجر بمونيم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبقه چهارم خیلی سخته. من تجربه داشتم یو سال ونیم بیشتر طاقت نیاوردیم فروختیم اومدیم پایینتر اگه بیشتر بگردین پله کمتر داشته باشه بهتره حتی سال ساختش بیشتر باشه
بزودی که میخوای بچه دار بشی و باید آسانسور دار بگیری یه سال مستجری بشین پول هاتون رو تو یه کارت دیگه ...
اوه اصلااااااا
با این قیمتای لحظه ای، مگه میشه با یه سال پس انداز دوخوابه خرید؟! سال بعد همونو باید بدن پول پیش
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من عین شرایط شمارو داشتم.خونه خریدم طبقه پنجم بدون آسانسور.نمیگم راحت بود.کم کم رفت و آمدش برامون سخت شد.ولی یه چیزی بگم،من اصلا پشیمون نیستم از خریدش.به چند دلیل.یکی اینکه خیالم راحت بود از اثاث کشی هرساله و استرس مستاجری و....مهمترین چیز اینه که اون شد برای من پله اول.بعدش تونستم یه خونه بهتر بخرم.ولی اگه همونم نخریده بودم،الانم اینجا نبودم.سخته ولی می ارزه
اوه اصلااااااا با این قیمتای لحظه ای، مگه نیشه با یه سال پس انداز دوخوابه خرید؟! سال بعد همونو باید ...
با این قیمت های لحضه ای تو آینده هم انقدر گرون میشه که نمیشه خونه خوب خرید ولی اگه بتونی این خونه رو بگیری خیلی سریع پول جمع کنی و بدهی و اینات رو بدی یه خونه با آسانسور حالا یک خوابم بود اشکال نداره اون بشه اتاق بچه ولی با امکانات باشه