2777
2789

اینجا گذاشتم لیزر تیتانیوم پلاس دارم میرم همه گفتن فایده نداره خوب نیست و موها باز در میاد.جلسه دوممه و ودارم این هفته میرم جلسه سوم.ی تار مو هم در نیاوردم حتی ی دونه مو.اینقدر راضیم …

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

ب هیچ  احدیییی تو نی نی سایت گوش نده. اینا اگر بلد بودن زندگی خودشون رو درست می‌کردن. 

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعاااا

همیشه مشاوره برو. 

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

آره بابا خوب کردی مشکل از نی نی سایتی ها نی قصد دروغ ندارن میبینی یکی مشکل خاصی داشته جواب نداده به بقیه میگن نکن منم قبل لیزرم میدیدم نوشتن ۲۰ جلسه رفتم موهام بدتر شده منم دو جلسه رفتم جلسه ی سومم دوفته دیگه است ۸۰ درصد موهام بیکینی و ۹۰ درصد موهای پام درنیومد

ب هیچ  احدیییی تو نی نی سایت گوش نده. اینا اگر بلد بودن زندگی خودشون رو درست می‌کردن.

مگه زندگی نی نی سایتی ها نادرسته؟؟هر کسی مشکلی داره حالا کوچیک یا بزرگ ولی نی نی سایتی ها فضایی که نیستن معلم و دکتر و پرستار و مشاورو خانوم خونه دار و مادر نمونه و زن نمونه و...کم نداره