2777
2789
عنوان

تولد پسرم.نظر سنجی

75 بازدید | 16 پست

چندروز بعد تولد پسرمه.تو فامیل بچه کوچیک نداریم مگر تو فامیلای دور.پسرمم میره کلاس دوم‌میخوام دوستا و همبازی هاش رو که همسن و سال خودشن دعوت کنم.تقریبا ۱۵ نفر میشن.یه هزینه محدودی هم در نظر گرفتم.به نظرتون تو خونه بگیرم و پذیرایی مفصل باشه یا تو خانه بازی بگیرم با پذیرایی ساده فقط کیک و میوه و ابمیوه؟

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بر خانه بازی باشه باید یه مقدار هزینه برگزاری مراسم تو اونجا بدیم که از بودجه ام برای پذیرایی کم میشه.ولی خودم نطرم اینه برا بچه ها تفریح و خوشگذرانی مهمتره

دومی 

خودمم بیشتر خونه بازی رو دوس دارم که خاطره خوش بشه برا خودش و دوستاش ولی همسرم میگه مسئولیت داره خدای نکرده اگه بچه ها از سرسره یا تاب بیفتن چیکار میخوای بکنی.میگه پدرومادرشون اجازه نمیدن.منم میخوام تو کارت دعوت بنویسم که مامان و باباها هم میتونن بیان و شادی بچه هاسون رو ببینن

پفیلا خونگی بهتره یا پاستیل و پفک اینا بخرم؟میشه پیشنهادهاتون رو بدید لطفا

همشونو میتونی توو خونه درست کنی پفک هندی راحته درست کردنش ولی ی چیزی حالت اسنک مانند راحتم واسشون درست کن اگه میتونی اگه نه اینقدر سرگرم بازین که توجه به خوردن ندارن 

خانه بازی  با کیک آبمیوه و میتونی تو خونه ساندویج الویه درست کنی آخر کار بهشون بدی  راحتم ...

پیشنهاد خوبیه.هزینه اش با میوه برابر میشه تقریبا

همشونو میتونی توو خونه درست کنی پفک هندی راحته درست کردنش ولی ی چیزی حالت اسنک مانند راحتم واسشون در ...

خودم عاشق بچه هام.اینکه خنده و شادیشون رو ببینم و خاطره خوب براشون بسازم خیلی مهمه برام

خودم عاشق بچه هام.اینکه خنده و شادیشون رو ببینم و خاطره خوب براشون بسازم خیلی مهمه برام

اره خوب ولی اگه توو خونت بگیری اخر مهمونی هیچی از زندگیت باقی نمونده 😂😂😂 درضمن که خانه بازیم بیشتر بهشون خوش میگذره کیکم حتی خودت میتونی درست کنی, و مثلا سالاد الویه یا هندی چیزی توو نون باکت کوچیکا ولی میوه رو کلا حذف کن