2777
2789

برای جشن عروسی می‌خوام رنگ کنم، همیشه خودم تو خونه رنگ میکنم که متاسفانه باعث شده بالا و پایین و وسطش یکم چند رنگ بشه ، راه حلی دارید که بتونم این سری یک دست رنگش کنم؟ هزینه رنگ کردن تو آرایشگاه برام سخته ، آخه هزینه میکاپ و مدل مو هم بعداً دارم،😑

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

رنگ های تیره یکدست درآوردند خیلی راحته

اگه کمک داشته باشی راحتتره

نباشه هم موهاتو کامل رنگ کن و بعد قشنگ با این شونه پلاستیکی ها شونه کن که رنگ به همه جا برسه و جایی بی رنگ نمونه

رنگهای روشن سخته

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اگه تیره بشه یکدست میشه ؟

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

مدل مو رو ولش کن موهاتو برو ارایشگاه رنگ کن

موهاتم یه اتو ساده بعد قشنگه چون رنگش کردی

ارایش هم خرج اضافیه اگه کسی از اشناها بلده بگو واست انحام بده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

شامپو رنگ بزن مشکی یه دست و رنگ طبیعی شیک ترم هست

برم مغازه بگم شامپو رنگ می‌خوام ؟ چند هست؟

مدل مو رو ولش کن موهاتو برو ارایشگاه رنگ کن موهاتم یه اتو ساده بعد قشنگه چون رنگش کردی ارایش هم خر ...

نه ارایش رو برا اون روز آشنا ندارم همه خودشون درگیرن، ولی مدل مو آره راست میگی ساده تر بهتره 

نه ارایش رو برا اون روز آشنا ندارم همه خودشون درگیرن، ولی مدل مو آره راست میگی ساده تر بهتره 

اره بابا کی دیگ شنیون میکنه همه فقط اتو میکشن

ولی میکاپ هم یکم تمرین کن خودت ارایشگاها گند میزنن کلی هم پول میگیرن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

میتونی رنگ شماره ۵ طلایی همراه با ۵ شکلاتی ،یه رنگ متوسط و خوش رنگ بهت میده،نسبت ترکیب مساوی

به نظرت موهای چند رنگ رو یکدست میکنه

اره بابا کی دیگ شنیون میکنه همه فقط اتو میکشن ولی میکاپ هم یکم تمرین کن خودت ارایشگاها گند میزنن کل ...

ولی برا دخترم لباس عروس تور سبز تیره  گرفتم، می‌خوام براش شنیون کنم، به نظرت چطوره برا بچه