2777
2789
عنوان

توروخدا همسایه آزار نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
یعنی شما مثل فرشته هایید ایشون یهو در پارکینگ رو میبنده یا دادا و بیداد میکنه؟! عجبا  هرچیزی د ...

پس گیر ادم بد نیفتادی.همین الان یه ساعته طبقه بالامون داره مبل و صندلی میکشه وقت و بی وقت ساعت سه چهارنصف شب حتی.اونروز دقیقا سه ساعت داشته مبل میکشیده.موندم مگه چند تا مبل دارن .بهش میگن هم خودشو میزنه به نفهمی.منی که صبح تا شب نمیبینمش حتی دخترشو ببینم نمیشناسم چه ازاری دارم که دو طرفه هست.؟حالا از چالشای هر روزش بماند 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یعنی شما مثل فرشته هایید ایشون یهو در پارکینگ رو میبنده یا دادا و بیداد میکنه؟! عجبا  هرچیزی د ...

ببین مجتمع ما اسانسور نداشت

همسر این خانوم به خاطر زن و بچش امد اسانسور گذاشت و از همه واحد ها مقدار زیادی هزینه گرفت چیزی حدود ۶۰ ۷۰ میلیون 

ما ندادیم 

چون هم طبقه اولیم و نیازی ب اسانسور نداریم 

و حتی یک بارم استفادش نکردیم تا ب حال 

هم اینکه نداشتیم واقعن این مبلغ رو ندادیم

از همون موقه سایه مارو با تیر میزنه 

خب اقا نداشتیم چیکار کنیم

چرا ی مبلغ هنگفت بدیم واسه چیزی ک استفادش نمیکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس گیر ادم بد نیفتادی.همین الان یه ساعته طبقه بالامون داره مبل و صندلی میکشه وقت و بی وقت ساعت سه چه ...

خداروشکر همدرد پیدا شد

بخدا اعصاب نزاشته واسمون

کل ساختمون هم با اینا متحد شدن

ایشالا خدا جوابشونو بده

اون فضول رو ماهم داریم  چند روز پیش مهمون داشتیم یهو درو باز کردم دیدم پشت دره😐تا منو دید لنگ ...

😂😂😂 خیلی رو مخن

مثلا مهمون داریم داره می‌ره 

هنوز مهمون نرفته بعد ی دقیقه درو باز می‌کنه میگه وای مهمون داشتید کی بود 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خداروشکر همدرد پیدا شد بخدا اعصاب نزاشته واسمون کل ساختمون هم با اینا متحد شدن ایشالا خدا جوابشون ...

منم سپردم به خدا.چون من اصلا توان بحث با آدم زبون نفهم ندارم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷