2777
2789
عنوان

خوداموز بودن بهتره یا کلاس رفتن؟

755 بازدید | 11 پست

من با خوداموز بودن راحت ترم و با خوندن درسنامه یا جزوه میتونم تست بزنم..بیشتر رتبه برترا هم میگن که کلاس نرفتن و روش خوندنشون هم این بود اول درسنامه بعد تست

واسم هزینه اش مهم نیست فقط خودم دوس دارم خوداموز باشم و واسم بهتره و اوکی ترم

ورودی یازدهم تجربیم.

اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین❤️🌱

منم باهات هم نظرم
کلاس خیلی وقت گیره
چیزی که تو 4 ساعت یاد میدن ادم تو یه ساعت یاد میگیره
درگیر حواشی نشدن هم از مزایای کلاس نرفتنه
نظر مشاورمم همینه
در کل باید وقتی کلاس رفت که هیچ جوره نمیشه مطلب و یاد گرفت و راهی براش نیس
بازم خودت میدونی

منم باهات هم نظرم کلاس خیلی وقت گیره چیزی که تو 4 ساعت یاد میدن ادم تو یه ساعت یاد میگیره درگیر حواش ...

دقیقااا

ولی متاسفانه یسری ها هم هستن میگن که توی کلاس کنکوری(آریان حیدری و..) جوری درس میدن که کنکور رو میتونی صد درصد بزنی و کلی نکات تستی یاد میدن

حرفاشون میترسونه منو که اگه کلاس شرکت نکنم ممکنه موفق نشم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا ولی متاسفانه یسری ها هم هستن میگن که توی کلاس کنکوری(آریان حیدری و..) جوری درس میدن که کنکو ...

به همینا میگن حاشیه
سال کنکورت فقط خودتی و کتابات و نشنیده بگیر حرفای بقیه رو
منم همین استرسارو داشتم و خیلی با دانشجوها در این باره صحبت کردم
اکثرا این نظرو داشتن
خودم سال بعد کنکور دارم البته😂

۱۰۰ درصد کلاس بهتره

چون هم احتمال کج فهمی رو میاره پایین 

هم قطعا درس خییییلی براتون راحت تر میشه تا خودخوان

و از همه مهم تر کلاس بهتون نظم و برنامه میده زمین به اسمون بباره اسمون به زمین شما مجبورید تو کلاسا شرکت کنید

خودخوان باشه تا پریود باشی تا ناراحت باشی تا مشکل خانوادگی پیدا کنی میخوایی بری تو فکر و برای چند دقیقه هم که شده تایم هدر بدی

کلاس نداشته باشی ارامش روانی نداری همش میترسی از اونایی که کلاس رفتن عقب بمونی

تهشم اگه خدایی نکرده قبول نشی میخوایی بندازی تقصیر اینکه کلاس نرفتی و حسرت بخوری که با پول ۵ کیلو گوشت چرخ کرده میتونستی آیندت رو بخری

کلاس خوبه حتما برو

از منه ارشد دانشگاه تهرانی به توی پشت کنکوری نصیحت 

کلاس خوب ، استاد خوب شاید کنکورت رو تضمین نکنه ولی سلامت روانی و روحیت رو تضمین میکنه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
۱۰۰ درصد کلاس بهتره چون هم احتمال کج فهمی رو میاره پایین  هم قطعا درس خییییلی براتون راحت تر ...

مرسیی بابت توضیح کاملتون❤️

فقط اینکه من امسال میرم یازدهم بنظرتون کلاس رو بزارم واسه تابستون سال بعد که میخام برم دوازدهم هر سه پایه رو باهم کلاس شرکت کنم و جمع بندی کنم

مثلا میگن عظیمی زیست رو ترکیبی درس میده پس بهتره وقتی شرکت کنم که هر سه پایه رو تدریس کنن

نظرتون چیه؟

مرسیی بابت توضیح کاملتون❤️ فقط اینکه من امسال میرم یازدهم بنظرتون کلاس رو بزارم واسه تابستون سال بع ...

عزیزم وقتی اقدام میکنی واسه کلاس گرفتن 

قبلش حتما یه نفر هست که مشاوره میده بهتون 

حتی اگه کلاس انلاینم بگیری تلفنی چند تا سوال میپرسن ازتون و با توجه به شرایط فعلیتون بهتون بهترین پلن و برنامه ممکن رو میدن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)