دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 عنوان کرم بی حسی برای تتو 😭 1189 بازدید | 13 پست چی خوبه قشنگ سر میکنه امروز درحال تتو زدن پاشدم فرار کردم نصف طرح موند فردا برم کامل کنم چ بی حسی بخرم خوبه گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر 1402/06/18 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 منم برا لیزر میخوام😂 چرا همه میگن درد داره پسچرابرای من نداره 😅 هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 چه خبره اونقدرم درد نداره پشت کمر بود اصلان هم بی حسی نزدیم بعد طرحمم خیلی بزرگ بود نتونستم وایسم گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
armita0 عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 509 چرا همه میگن درد داره پسچرابرای من نداره 😅 وایی لیزر افتضاح درد داره دستگاه ها با هم متفاوتن آخه من قشنگ انگار شکنجه بود مردم
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10609 زایلاپی خوبه من میرفتم لیزر اینو میردم سر میشد کامل وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
sm1234 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2179 چرا همه میگن درد داره پسچرابرای من نداره 😅 خوش بحالت وقتی زیر دستگاهم به شوهرم فش میدم میام خونه زنگ میزنم فش میدم 😂دکتر میگه خیلی بی تابی اینجوری نمیشه ۵ جلسه رفتم پنج ماه هم میشه نمیرم موهام به اندازه قبل لیزره موندم از جلسه چند برم ادامه بدم یا از اول برم
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 زایلاپی خوبه من میرفتم لیزر اینو میردم سر میشد کامل مرسی ارایشگرمم اینو گفت ولی گفت بهترشم هس گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10609 مرسی ارایشگرمم اینو گفت ولی گفت بهترشم هس والا من بقیه رو من استفاده نکردم فقط اینو استفاده کردم حدود بیست دقیقه بعدش سر میشه کامل وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 خوش بحالت وقتی زیر دستگاهم به شوهرم فش میدم میام خونه زنگ میزنم فش میدم 😂 دکتر میگه خیلی بی تابی ا ... ندیگه همون ادامه برو.ولیولنکنچون داری پولتو هدر میری.هرماه باید بری تا نتیجه بده هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 وایی لیزر افتضاح درد داره دستگاه ها با هم متفاوتن آخه من قشنگ انگار شکنجه بود مردم خواهرشوهرمم مث شما میگهولیاون کلااستانه تحملش پایینه برای اصلاح صورت ب زورمی ایسته هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
sm1234 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2179 ندیگه همون ادامه برو.ولیولنکنچون داری پولتو هدر میری.هرماه باید بری تا نتیجه بده هی
شهروند_عادی عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 3 زایلاپی خوبه من میرفتم لیزر اینو میردم سر میشد کامل زایلاپی هم خیلی خوبه ولی الاندینا هم تاثیرش بهتره هم مصرفش راحتترکافیه سرچ کنید کرم الاندینا سایت نوآوری های دارویی رایا یا لینک 1 یا لینک 2 اونو باز کنید و ویدیو نحوه مصرف را مشاهده کنید.