2777
2789
عنوان

کرم بی حسی برای تتو 😭

1189 بازدید | 13 پست

چی خوبه قشنگ سر میکنه امروز درحال  تتو زدن پاشدم فرار کردم نصف طرح موند فردا برم کامل کنم چ بی حسی بخرم خوبه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برا لیزر می‌خوام😂

چرا همه میگن درد داره پس‌چرا‌برای من نداره 😅

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
چه خبره اونقدرم‌ درد نداره 

پشت کمر بود اصلان هم بی حسی نزدیم بعد طرحمم خیلی بزرگ بود نتونستم وایسم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

زایلاپی خوبه 

من میرفتم لیزر اینو میردم سر میشد کامل  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چرا همه میگن درد داره پس‌چرا‌برای من نداره 😅

خوش بحالت وقتی زیر دستگاهم به شوهرم فش میدم میام خونه زنگ میزنم فش میدم 😂

دکتر میگه خیلی بی تابی اینجوری نمیشه ۵ جلسه رفتم پنج ماه هم میشه نمیرم موهام به اندازه قبل لیزره موندم از جلسه چند برم ادامه بدم یا از اول برم

مرسی ارایشگرمم اینو گفت ولی گفت بهترشم هس 

والا من بقیه رو من استفاده نکردم فقط اینو استفاده کردم حدود بیست دقیقه بعدش سر میشه کامل 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خوش بحالت وقتی زیر دستگاهم به شوهرم فش میدم میام خونه زنگ میزنم فش میدم 😂 دکتر میگه خیلی بی تابی ا ...

ن‌دیگه همون ادامه برو.ولی‌ول‌نکن‌چون داری پولتو هدر میری.هرماه باید بری تا نتیجه بده

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
وایی لیزر افتضاح درد داره دستگاه ها با هم متفاوتن آخه  من قشنگ انگار شکنجه بود مردم

خواهرشوهرمم مث شما میگه‌ولی‌اون کلا‌استانه تحملش پایینه برای اصلاح صورت ب زور‌می ایسته

زایلاپی خوبه من میرفتم لیزر اینو میردم سر میشد کامل

زایلاپی هم خیلی خوبه ولی الاندینا هم تاثیرش بهتره هم مصرفش راحتتر

کافیه سرچ کنید کرم الاندینا سایت نوآوری های دارویی رایا یا لینک 1 یا لینک 2 اونو باز کنید و ویدیو نحوه مصرف را مشاهده کنید.