2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن نی نی

55 بازدید | 7 پست

سلام خانمامن یه سوال دارم ۳ماهه پسرم روازپوشک گرفتم ۲سال ونیمشه اوایل خیلی خوب نگه میداشت بعدیه هفته نمیگفت جیش میکردتوشلوارش بعدشدیه هفگه یه هفته نگه ولی الان دوسه هفته اس بیشترمیگه جیش دارم یاپی پی ولی قبل ازاینکه بره دسشویی شلوارش خیسه شلوارش رومیارم پایین میبینم قطره قطره داره میریزه یابعضی اوقات بعدازدسشویی رفتن میارمش۱۰دقیقه بعدشلوارش خیسه کمی آب هم زیادمیخوره چیکارکنم شلوارش خیس نشه دیگه کلافه شدم هرروز۱۰تا۱۵شلوارعوض میکنم براش بنظرتون ادرارش رونگه میداره تاتندش بگیره یامسئله چیزی دیگس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش حتما ی تذکری بده ک زودتر بگه .چون مهمونی جایی بخوای بری سختت میشه خیلی 

تذکردادم لج میکنه حتی دعواشم کردم بعضی اوقات ولی بعدش خودم گریه کردم بامهربونی گفتم خیلی راه هاروفتم

تذکردادم لج میکنه حتی دعواشم کردم بعضی اوقات ولی بعدش خودم گریه کردم بامهربونی گفتم خیلی راه هاروفتم

من بچه ک بودم خالم ی روز خیلی سرم داد زد و دعوام کرد 

هنوز یادمه صداشو😂😂

صددرصد اگ با مهربونی رفتار بشه خیلی بهتره ولی از همین الان سعی کن درست بشه چون بعد ها خیلی سخت تر میشه این اوضاع

من بچه ک بودم خالم ی روز خیلی سرم داد زد و دعوام کرد  هنوز یادمه صداشو😂😂 صددرصد اگ با مهربو ...

عذاب وجدان میادسراغم من اصلاآدم عصبی وپرخاشگری نبودم همیشه اتاقم مثل مهدکودک بودولی الان نوبت بچه خودم شده رفتارم بدشده بی حوصله وعصبی شدم حالم ازخودم بهم میخوره