2777
2789
عنوان

سهمیه هی

197 بازدید | 19 پست

واقعا واسم سواله معنی سهمیه هیئت علمی چیه؟ چه منطقی پشتشه؟ اون سهمیه جانبازان باز حداقل یه فکری پشتشه. یه توجیهی داره. اینکه ننه آقای شما هیئت علمی باشن دقیقا چه محرومیتی واسه شما به وجود آورده که حالا به یه سهمیه‌ای جبران بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهمیه هئیت علمی یک خیانت بسیار بزرگ بود چندین هئیت علمی علوم پزشکی من دیدم محرومیت که هیچ خودمون از درامد و زندگیشون خبر داریم و خیلی راحت از دامپزشکی یا رشته های دیگه چند سال پیش اوردن پزشکی یا دندون 

الان هم درسته نیست ولی پول و قدرتش رو دارن و میتونن از خارج یا هر جای دیگه ای این کارو بکنن

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
نمیدونم من شنیدم هنوز هست

نیست پارسال ورش داشتن

ولی اعضای هیئت علمی مخصوصا علوم پزشکی قدرتش رو دارن بدون سهمیه هم یه کارایی بکنن

امسال کارنامه طرف رو دیدیم با چشمای خودم

رتبه ۱۶ هزار منطقه تبدیل شده به ۲۰۰ با سهمیه ۲۵درصد

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
نیست پارسال ورش داشتن ولی اعضای هیئت علمی مخصوصا علوم پزشکی قدرتش رو دارن بدون سهمیه هم یه کارایی ب ...

راستش من یکی از دوستام باباش هیئت علمی بود از رشته های مهندسی بعد همیشه هم میگفت من سهمیه دارم

راستش من یکی از دوستام باباش هیئت علمی بود از رشته های مهندسی بعد همیشه هم میگفت من سهمیه دارم

سهمیه ای وجود نداره الان ایشون احتمالا خبر ندارن 

از رشته به رشته که خیلی وقته ورداشته شده انتقال به شهر خودشونم پارسال برداشتن مگه اینکه پدرشون نفوذ یا پارتی داشته باشه

با همین سهمیه هیئت علمی؟

سهمیه ۲۵ درصد واسه جانبازان یا خانواده های شهدا هست

سهمیه هئیت علمی اصلا تو رتبه هیچوقت هیچ تاثیری نداشته