2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید🥲🦋🤍

100 بازدید | 5 پست

سلاام به خونوما و دختر خانومای عزیز. امیدوارم حال دلتون عالی باشه و قلپ روزگار باب دلتون باشه🥰🥰🥰

من تازه واردم😁😁😁

یه راهنمایی ازتون میخوام.

اول داستان زندگیم رو بهتون بگم😇

راستش من ۱۷ سالمه و در یکی از شهر های استان فارس هستم 

من ۱ سال و چند ماه هست که با یه آقایی در فضای مجازی آشنا شدم.

عاشقش شدم و ایشون هم قصدش ازدواجه ولی بخاطر درس من میگه که فقط نشون بشیم یا عقد کنیم که مطمئن شم واسه خودمی و حاضره تا اتمام مدرسم صبر کنه.

نظامی هست و اهل تبریز.

چون خانواده من و خودم هم با راه دور مشکل داریم قبول کرده که انتقالی بگیره تا نزدیک تر باشه.

چون خودشم میگه میدونه که نمیتونم دوری از خانوادم رو تحمل کنم.

خانوادم مخالفن. من واقعا دختر درسخون هستم و هدف دارم برا آیندم و میخام مستقل بشم و اونم واقعا بهم انگیزه میده که درس بخونم و حتی وقتی امتحان دارم میگه کمتر پیام بده و بیشتر درس بخون.

ولی خانواد مخصوصا بابام مخالفن میگن بری طلاق میگیری.

ولی خب منم نگفتم که همین الان شوهر کنم برم اونبر دنیا. من گفتم در کنار درسم بزارن با آدمی که واقعا دوستش دارم و دوستم داره هم باشم.

لطفا نگید سنت کمه و تجربه نداری. منم نمیخوام همین الان ازدواج کنم میخوام اول درسم تموم بشه و بنده خدا هم مشکلی نداره.

خانوادم خیلی رفتارشون باهام بد شده. مثل آدمی که خرابه باهام رفتار میکنن.

من بخدا تاحالا توی عمرم همون تنها بیرون هم نرفتم😅

خیلی دلم گرفته.😔😔😔😔

مطمئنم دوستم داره. شاید باورتون نشه ولی واقعا همیشه عشقم فکرمو هم حتی میخونه‌ خیلی وقتا شده که یچیزیو نگفتم ولی خودش فهمیده و ازم دربارش پرسیده.

خیلی میفهمه منو.

من هیچکیو ندارم که ازش راهنمایی بگیرم. مامانم هم ازم ناراحته و فقط میگه قیدشو بزن.

تاحالا هم امتحان کردم نمیتونم قیدشو بزنم.

بابامم زد سرمو شکست و کلی کتکم زد.

دیگه خسته شدم از این دنیای بی رحم.😭

عشقم

چندین بار بخاطر اینکه منو از دور هم که شده ببینه ۲۰ ساعت راه رو پاشده اومده شهری که من هستم.

من حتی میتونم توب ذهنم باهاش حرف بزنم. صداشو میشنوم. اونم همینجوره. برا خودمون هم عجیبه. ولی بخدا حقیقته اگه یچیزیمون بشه زود میفهمیم با اینکه خیلی فاصله داریم از هم.

بابام حتی یه تحقیق هم نکرد وقتی خانواده اون زنگ زدن. فقط منو کتک زد و کلی حرف های زشت بارم کرد.😪 و زنگ زد به عشقم و کلی هم به اون فحش داد.

فقط میگن فراموشش کن. ولی چطور آخه.

نمیتونم. هیچکس درک نمیکنه.

مامانم میگه میتونی. تو سخت تر از اینا رو تحمل کردی. فکر کن اصلا نبوده همچین شخصی توی زندگیت. آخه مگه میییشه😭😭😭😭

فقط میتونم بهت بگم اول درست رو تموم کن بعد پدر ومادر ت رو راضی کن تا پدر ومادر راضی نشن با هاش ازدواج نکن چون هیچ دختری رو ندیدم که با مخالفت خانواده اش با پسری ازدواج کرده باشه و خوشبخت شده باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.