2777
2789

رنگ پوستم سبزه است خیلی هم کدر و بی روحه خدایی دلم نمیخواد بدون کرم جلو خونوادمم برم 

الکی نیاید جو بدید که مگه سبزه چشه از سفیدم بهتره 

خودم میدونم سبزه گندمی سفید همه خوبه فقط چیزی که هست باید شفاف و بدون لک و جوش باشه نه کدر و بی آب 

ماسکای خونگی رو صورتم زیاد تاثیر نداره و حوصله اشم ندارم 

هرکی چیزی زده که واقعا پوست صورتش شفاف و روشن و بدون لک شده خواهشا کمک کنه 

کرم پاکستانی و معجزه اینا هم میدونم خیلی سفید میکنه ولی نمیزنم پس نیاید تبلیغ کنید .

یکی دونفرم خیلی از صابون تالگو گفته بودن اگر کسی زده بگه 

ببخشید طولانی شد   

واسه شفافیت و شادابی روزی دوبار صورتتو باشوینده بشور و از تونر و ابرسان استفاده کن برای روشن شدن هم میتونی کرم روشن کننده بگیری

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شفافیت و شادابی روزی دوبار صورتتو باشوینده بشور و از تونر و ابرسان استفاده کن برای روشن شدن هم ...

من از وقتی صورتم و میشورم جوش زیر پوستی هام میان بیرون🫠

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
من از وقتی صورتم و میشورم جوش زیر پوستی هام میان بیرون🫠

شایند شویندت مناسب نیس 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

چی بگیرم؟

اگه جوش میزنی مناسب پوست جوش دار بگیر 

چنده عزیزم

الان شده ۸۵ هر دفعه یکی دو قطره برا کل صورت کافیه ارایش هم عمقی پاک میکنه قبل از این پوستم نابود بود اینو چند ساله میزنم پوستم خیلی بهتر شده

الان شده ۸۵ هر دفعه یکی دو قطره برا کل صورت کافیه ارایش هم عمقی پاک میکنه قبل از این پوستم نابود بود ...

واقعا؟؟ پوستت چطوری بود من الان مشکلم فقط جوشه زیر پوستی با شامپو میشستن صورتم و 😂😂🤦‍♀️ فک کنم از اونه ...

باشه امروز میگیرم دو قطره بزنم خودش کف میکنه کافیه؟ 

ممنون🙏🌷💚

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
واقعا؟؟ پوستت چطوری بود من الان مشکلم فقط جوشه زیر پوستی با شامپو میشستن صورتم و 😂😂🤦‍♀️ فک کنم از ...

اره کافیه 

با شامپو بچه میشستم قبلا بعد از ۵دقیقه چشمت روز بد نبینه میشد یه قاشق برداری روغن از صورتم جمع کنی جوشم میزدم اصلا یه وضع بدی بود ، همچین پوستم چرب بود که یه بار رفتم ابروهامو فیبروز کنم ارایشگره گفت با این چربی پوست نمیتونم بزنم سریع پاک میشه اونجا رفتم پیش یه مشاور پوست بهم گفت اول فیشال کن بعدشم شامپو برا صورت خیلی بده ژل شست شو هیدرودرم بزن