2777
2789

خواهرم دو و نیم سالشه . حرف نمیزنه . فقط چندتا کلمه میگه با تلفظ اشتباه . هنوز از پوشک گرفته نشده چون امادگیشو نداره . یکسره گریه میکنه و بهونه میگیره . ۲۴ ساعته بغل مامانمه حتی دستشویی هم باهاش میره شب ها هم باید مامانم دستشو بگیره بهش نگاه کنه تا بخوابه 

همه به مامانم میگن ببرش روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب ولی نمیبره . فقط از متخصص غدد !!!!!! و متخصص کودکان پرسیده گفتن طبیعیه 

دختر عموم هم خونه ماست دقیقا هم سن اینه  . نیم ساعته داره قصه ی سیندرلا تعریف میکنه .خیلی کارها بلده که خواهر من یک صدمش هم یلد نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه بچها باهم متفاوتند

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

چیش غیر طبیعیه؟

فقط وابسته اس خیلی به مادرت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

چرا روی بچه عیب میزارید 

بچه توی این سن ترس از تنهایی داره طبیعیه بخواد پیش مادرش باشه 

حرف زدنش هم برای فردی متفاوته یکی دیر حرف میزنه یکی زود

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چیش غیر طبیعیه؟فقط وابسته اس خیلی به مادرت

به نظرم غیر طبیعی میاد واقعا 

همین الان چندتا چیپس و پفک گذاشتن زمین بخورن دخترعموم خیلی آروم نشسته میخوره خواهر من انقدر جیغ زد گریه کرد هلاک شد که چرا اون چیپس خرد شده تهش