2777
2789

سلام شما من رو درنهایت بدبینی قضاوت کردید .واون طرز فکر خودش به نوعی تهمته .حتی اجازه حرف زدن هم ندادید .بااین حق الناس باعث ازرده شدن من شدید .

خواستم ثواب کنم کباب شدم .

خیر پیش

لایک نکنید .توروخدا 
سلام شما من رو درنهایت بدبینی قضاوت کردید .واون طرز فکر خودش به نوعی تهمته .حتی اجازه حرف زدن هم ندا ...

منو و شما چند ماهه همدیگرو میشناسیم. تموم مشکلات پیش اومده برای خودم و خانوادمو براتون گفتم. ینی شمارو ندیده اینقدر اعتماد کردم. 

میدونیم هر دو مشکلات ماورایی داریم..

شما اومدین برای من پیام گذاشتین که یه نفرو پیدا کردین که میگه مشکلات ماورایی رو حل میکنه. ادرس تاپیک گذاشتین . و بهم گفتین فکرامو بکنم. 

من اومدم ادرس تاپیک شمارو کپی کنم برای دوست دیگری.  میبینم تمام ِ  پیامهاتونو پاک کردین!!!

پرسیدم عزیزم پیامهاتونو پاک کردید؟؟ استیکر تعجب فرستادین و گفتین مگه اشکالی داره؟؟ 

این تمام توضیحتون بود. چون اگه توضیح دیگه ی بود قبل از این حرفتون میگفتین. 

منم گفتم بلاک میکنم که بدونید هیچ سنمی ندارم باشما. پس خیالتون راحت باشه. 

لابد خیالتون ناراحت بوده که پیامهارو پاک میکردید. 

تو کل زندگیم با رو راستی اومدم جلو. 

و تحمل اینکه کسی بخاد روم فکر خطایی بکنه ندارم. 

بلاک کردم که خیاللتون راحت بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو و شما چند ماهه همدیگرو میشناسیم. تموم مشکلات پیش اومده برای خودم و خانوادمو براتون گفتم. ینی شما ...

اصلا شما ذهنتون خیلی خطا رفته یمک خوشبین باشید خانم .

من تعجب کردم بعد شما توضیح دادید بعدش باید قاعدتا بذارید منم توضیح بدم من هنوزم برام عجیبه این مدل شکاک بودن .

خب من صاحب گوشیم هستم اختیار دارم پیام هامو پاک کنم یانگه دارم .

من اگر اون چیزایی که پشت هم قطار کرده بودید توی فکرم بود خب چرا ازاول باید پیام بدم به شما ادرس لینک وغیره بدم .اصلا مگه لینک چیه که من باید بترسم مگه دزدی کردم .

اصلا یکارایی میکنیدا .من ادرس رو فرستادم شماهم اومدید تاپیکم لایک هم کردید .دیگه خیالم راحت شد که دیدید بحث مورد نظر رو .دیگه من ازکجا میدونستم دوباره لازمش داری خب میگفتی دوباره میفرستادمش دیگه چرا دعوا ؟؟؟؟

بعد اصلا خدا شاهده من نمیدونستم پیام براخودم حذف کنم برامخاطبم هم حذف میشه .

گاهی خانواده میان سر گوشیم خب نمیخوام این چیزارو ببینن ناراحت بشن ویاداوری بشه مسائلمون .ینی میخوام بهت بگم پاک کردن پیام یه مسئله خصوصیه شاید دلایلی عیر از اونی که سریع بع ذهن شما اومده پشتش باشه .

یک طرفه قضاوت نکنید خیلی بده خیلی خیلی انقدرم بااعتماد بنفس تااز چیزی مطمعن نشدید پیش داوری نکنید .الانم یاد گرفتم دلم براکسی نسوزه ویک به من چه رو درخودم تقویت کنم .

خدانگهدار 

لایک نکنید .توروخدا 
اصلا شما ذهنتون خیلی خطا رفته یمک خوشبین باشید خانم . من تعجب کردم بعد شما توضیح دادید بعدش باید قا ...

میتونسید به جای استکیر تعجب و پرسیدن اینکه مگه اشکالی داره. 

بگید نمیخاستم خانوادم ببینه. 

نه اصلا دلتون برای من نسوزه. 

چون اونی که باید دلش بسوزه خداست. اونی که راهگشاست خداست. 

اگه خدا نخاد نمیشه. 

وگرنه

بنده هاش با کوچکترین حرکتی یا حرفی  جز منت نیستن. 

اون تاپیک مربوط به ارشد قفل شده بود. 

خواهش میکنم عزیزم، ممنون 

مشورت هم بستگی به کافینت داره که چقدر بدونه و اطلاعات داشته باشه... 

شما چند تا نکته رو در نظر بگیرید 

اول اینکه علاقتون چیه؟ 

بعد اینکه رشته ای که خوندید چی بوده؟ 

و کدوم دانشگاه مد نظرتونه؟ 

و بعد شرایط و قواعد رو درنظر بگیرید و تصمیم بگیرید.... 

من بهتون درخواست دادم اگه دوست داشتید بهم در مورد رشتتون و علاقتون بگید تا جایی که بدونم حتما راهنماییتون میکنم.... 

اون تاپیک مربوط به ارشد قفل شده بود.  خواهش میکنم عزیزم، ممنون  مشورت هم بستگی به کافینت ...

فقط من نمیدونم چجوری باید اول پیداتون کنم و پیام بدم. ممنون میشم یه پیام بدید