2821
2789

کوه سنگی  ک خارجه ولی دیزی سنگیاش میارزه

الماس شرق 

پدیده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برج برفی

شهربازی قهرمانان

پارک وکیل اباد 

پارک ملت

خونه های روستایی کنگ(مثل تو نون خ)

پاساژ*****

پاساژ اسمان حتما بری ۱۷ شهریورقشنگ و قیمت مناسب

برج سلمان تو راهنمایی گرونه ولی قشنگه

امامت ازادشهر خود راهنمایی چیزا قشنگ و ولی گرونی دارن

پاساژ قائم برای لباس زیر خیلی خوبه حتما یه سر بزن

پاساز کیمیا شلوار خوبی داره

دیگه همینا باز تا یادم بیاد😁😁😁😁

برج برفی شهربازی قهرمانان پارک وکیل اباد  پارک ملت خونه های روستایی کنگ(مثل تو نون خ) پاسا ...

وووی مرسییی عزیزم😁😍بریم کارتو خالی کنیم برگردیم😂😂

کوه سنگی  ک خارجه ولی دیزی سنگیاش میارزه الماس شرق  پدیده

نه دیزی سنگیاش دوبرابر جای دیگست.....۶ نفره میداد ۲۰۰ ما ۱۰۰ خریده بودیم دقیقا کپ همون و از جنس همون

نه دیزی سنگیاش دوبرابر جای دیگست.....۶ نفره میداد ۲۰۰ ما ۱۰۰ خریده بودیم دقیقا کپ همون و از جنس همون

قابلمه هاشو نمیگم ، رستورانش و میگم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز