2777
2789
عنوان

یک ماه بعد از عمل بینی

17045 بازدید | 40 پست

عزیزانی که عمل بینی انجام دادن شما هم هربار که چسب بینی رو عوض میکردین از فرم دماغتون حالتون بهم میخورد؟

آیا مدل بینیم همین میمونه یک ماه هست عمل کردم

هردفعه که باز میکنم خودمو تو آینه میبینم انگار دنیا رو سرم خراب میشه

قیافم خیلی زشت میشه بدون چسب

واقعا پشیمونم از عمل

خدایا منو ببخش بخاطر تمام ناشکری هایی که کردم و قدر قیافمو ندونستم😔😔😔😔😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوری نرو تو فاز ندامت یکم صبر داشته باشه الان کلش ورمه 😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

منم دو ماهه عمل کردم و همچنان راضی نیستم متاسفانه🥲

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
فک کنم ورم داره ورمش بخوابع درست میشع  پیش کدوم دکتر عمل کردین گلم؟

کل قیافم بهم ریخته قبلش واقعا چهرم زیبا بود فقط یکم از نیمرخ بینیم دراز بود خواستم اونم بهتر بشه که کل چهرمو از دست دادم.

تبریز عمل کردم دکتر صادق

فوری نرو تو فاز ندامت یکم صبر داشته باشه الان کلش ورمه 😀

اخه بینی رو خیلی باریک کرده اتفاقا میگم اگه ورم هم بخوابه دیگه تو صورتم دماغ باقی نمیمونه😔

کل قیافم بهم ریخته قبلش واقعا چهرم زیبا بود فقط یکم از نیمرخ بینیم دراز بود خواستم اونم بهتر بشه که ...

نترس انشاالله درست میشه منم میخوام عمل کنم ولی یکم میترسم منم تبریز چند گرفتن برا عمل

میشع اسم دکتر رو کامل بگی 

و اینکه اگه مایلی یه عکس از بينيت بزار همه نظر بدن

کل قیافم بهم ریخته قبلش واقعا چهرم زیبا بود فقط یکم از نیمرخ بینیم دراز بود خواستم اونم بهتر بشه که ...

تبریز هرررررررررررررکی عمل کرده پشیمونه من سرما خوردگی ساده رم تبریز نمیرم دکتر شما چجوری عمل دماغ رو انجام میدین تبریز؟!

اخه بینی رو خیلی باریک کرده اتفاقا میگم اگه ورم هم بخوابه دیگه تو صورتم دماغ باقی نمیمونه😔

من تنفسمم مشکل داره بعد یک ماه و نیم

ارومیه عمل کردم

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!