2777
2789
عنوان

یک ماه بعد از عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 17076 بازدید | 40 پست
نترس انشاالله درست میشه منم میخوام عمل کنم ولی یکم میترسم منم تبریز چند گرفتن برا عمل میشع اسم دکتر ...

اگر مشکل خاصی ندارید عمل نکنید پشیمونی بعدش واقعا ادمو داغون میکنه 

۳۵تومن

تبریز هرررررررررررررکی عمل کرده پشیمونه من سرما خوردگی ساده رم تبریز نمیرم دکتر شما چجوری عمل دماغ ر ...

واقعا خیلی پشیمونم کاش پام میشکست روز عمل نمیرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما بینیتون خوب شده ؟ منم یک ماه و نیم عمل کردم اینقد بد شده دارم دق میکنم چسب باز میکنم افسرد ...

نه عزیزم متاسفانه

ایرادات بینیم تازه بیشتر هم میشه

کل قیافم بهم ریخته قبلش واقعا چهرم زیبا بود فقط یکم از نیمرخ بینیم دراز بود خواستم اونم بهتر بشه که ...

سلام. منم عین شما بود. یه کم دراز. از روبرو عالی. الان چهل روزه عمل کردم. افسردگی گرفتم.  شما خوب شدید. راضی:هستی الان

اره ورمه یه ماه که خیلیی زوده اصلا نرو جلو اینه تا ۶ ماه تا یک سالم ورم داره

منم چهار ماهه عمل کردم هنوز دماغم بزرگه اصلا به عملیا نمیخوره ممکنه تا دو ماهه دیگه کوچیکتر بشه؟ 

سلام. منم عین شما بود. یه کم دراز. از روبرو عالی. الان چهل روزه عمل کردم. افسردگی گرفتم.  شما خ ...

سلام دوست عزیز

نه اصلا راضی نیستم.

۸ ماه تمام شد برام هیچ تغییر مثبتی ندارم

سلام دوست عزیز نه اصلا راضی نیستم. ۸ ماه تمام شد برام هیچ تغییر مثبتی ندارم

بذار 1 سالت کامل بشه من 7 ماهه رفته شهرستان همه گفتن اسن چه دماغیه چه کاری بود کردی این عید شد 2 سال و نیم که عمل کردم رفتم همه گفتن چقدر خوب جا افتاده چه خوب شده اصلا حرص نخور فرصت بده خوشگل میشه

بذار 1 سالت کامل بشه من 7 ماهه رفته شهرستان همه گفتن اسن چه دماغیه چه کاری بود کردی این عید شد 2 سال ...

فدای شما دوست عزیز ممنونم از دلگرمیتون

به امید خدا صبر میکنم🙏🙏⚘️⚘️⚘️🌿🌿🌺🌺🌺