2777
2789
برات دعا می کنم انشالله که چیزی نیس نگران نباش استراحت کن پهلوت و گرم نگه دار چای نبات بخور گر نگهدا ...

الهی امین عزیزم قربون دل مهربونت الهی زانوی خیر زمین بذاریم همه باردارااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم💚♥️

ممنونم😘

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یا زیاد نشستی،یا بدخوابیدی،ولی در کل دردهای بارداری همش خطرناک نیس.برای جا باز کردن رحمه.نگران نباش ...

مرسی عزیزم الهی ک همین باشه‌.ولی نمیدونم برم سونو رو یا نرم؟عادیه دردم؟چکار کنم

رفتم یسر تاپیکات و نگاه کردم عفونت و درمان کردی؟ به دکتر گفتی بی دلیل خونریزی از مقعد داری؟ سونو شکم لگن کلی بده با سونو سلامت جنین حتما به دکتر سونو بگو از نظر خارج رحمی هم بررسی کنه 

ضرر نداره که اگه بری.ولی مطمئنم هیچی نیست.دوبار باردار شدم و این دردها رو هم داشتم.ان شالله که سلامت باشی عزیزم

من اولی عالی بودم.این یکی با ی عطسه درد میگییییییره هااااا

ایشاللا ک‌ چیزی نیست دکتر برو خیالت راحت شه  شنیدم بارداری دوم سختتره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

عادیه درد عزیزم ، نکران نباش ،هماتومم داشته باشی رفع میشه ایشالا،من خودم هفته یازدهم ،هماتومم داشتم شیاف مصرف کردم جذب شد.

درد پهلوم انقد زیاده میزنه کلیم،یا درد شکم و واژن و لگن و معده و.....

یعنی توی بارداری یه جاهاییم درد میکیره و با یه شدتی تا دیروز نمیدونستم وجود دارن

خودتو نترسون ،استرس سمه برات گلم

یکی هم هر ادمی تحمل درد تا یه حد هست ،یکی طاقتش کمه یکی زیاد ،شاید دردی که من یا شما ازش میگیم و خیلیا میگن غیر طبیعیه ،در اصل غیر طبیعی نیست فقط تحمل دردامون فرق داره

عادیه درد عزیزم ، نکران نباش ،هماتومم داشته باشی رفع میشه ایشالا،من خودم هفته یازدهم ،هماتومم داشتم ...

وای دقیقا گفتی.

میزنه ب پهلو و کلیه چپم.افرین اره دقیییقا گفتی.

بعد همون هماتوم بود؟؟؟؟

رفتم یسر تاپیکات و نگاه کردم عفونت و درمان کردی؟ به دکتر گفتی بی دلیل خونریزی از مقعد داری؟ سونو شکم ...

خارج رحم نبود سونو ساک و قلب دادم.

برای مقعد گف احتمال روده هات ملتهبه

وای دقیقا گفتی. میزنه ب پهلو و کلیه چپم.افرین اره دقیییقا گفتی. بعد همون هماتوم بود؟؟؟؟

اره 

ولی من دو روز لکه بینی قهوه ای هم داشتم خیلی کم

اما رفع شد 

یکی هم دکتر میگه هورمون پروژسترون چون زیاد میشه بدن ضعیف میشه و درد حس میشه از یه طرفم رحم جا باز میکنه فشار میاره به اعضای بدن

خلاصه که خیلی سختی داره 😂 

اره  ولی من دو روز لکه بینی قهوه ای هم داشتم خیلی کم اما رفع شد  یکی هم دکتر میگه هورمو ...

خلتصه ک بهشت و ب این راحتی نمیندازن زیر پامون.باید جرررر بخوریم از هر لحاظظظ.

حالام ک سزارین ممنوع شده.

و من دوباره طبیعی و درد ووووی خدا