2777
2789
ن عزیزم. سنگ نه.اما عفونت اول ک باردار بودم نمیدوستم پاپسمیر دادم.عفونت خفیف داشتم دارو زدم حل شد.ب ...

اهان خوب پس اوکیه یعنی منظورم اینه دردات ممکنه فقط بخاطر بارداری نباشه شاید دلایل دیگه داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلتصه ک بهشت و ب این راحتی نمیندازن زیر پامون.باید جرررر بخوریم از هر لحاظظظ. حالام ک سزارین ممنوع ...

من دیسک کمر دارم بچمم فکر کنم درشت باشه چون دکتر هربار ۵_۶ روز بزرگتر از سن بارداری میگه سنشو ،کاغذ میگیرم از دکتر برای سزارین

کاش یه دکتری پیدا کنی بهت کاغذ بده یا خود زنان یا یه دکتر دیگه

منو تهوع و استفراغ دیوونه کرده ،سه ماهه از صبح تا شب تهوع‌و استفراغ دارم ۳ کیلو کم کردم من بیچاره

من؟ بارداری؟ اینجا؟ انجا؟ خطمسمسمسمصم نههههه😂

😂🤣🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم این دردا مربوط ب چیه. دکترت اون زمان وی میگفت. بارداری چندم بودی؟

عزیزمـ خوبی بهتری من بارداری اولم بود نمیدونم چرااینقددردداشتم جفتم جاش خوب بود هماتوم نداشتم بااین حال

عزیزمـ خوبی بهتری من بارداری اولم بود نمیدونم چرااینقددردداشتم جفتم جاش خوب بود هماتوم نداشتم بااین ...

سلام عزیزم رفتم سونوگفت جفت داره پایین بسته میشه و همه چیز نرماله.

فقط پایینه