دیا خانم چرا راجب بارداری نظر نمیدی هعی میری تو تاپیکای بی تی اس 😐😂
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
چند سالتونه نظام قدیمید؟ اخه کنکور دادید میخواستم سوال بپرسم راجبش
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
قطعا باردار نبودی دیگه بی تی اسیا هم از الان عضون بزرگ میشن بار دار میشن
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7
مرسی.اول تاپیکم گفتم وقت سوتو دارم اما دارم میپرسم کسی مثل من بوده ک تا عصر اروم بشم چون خیلی نگرانم ...
برات دعا می کنم انشالله که چیزی نیس نگران نباش استراحت کن پهلوت و گرم نگه دار چای نبات بخور گر نگهدار من انست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
بعد واسه کنکور درسای نظام جدیدی رو خوندین؟ سخت نبود؟
بدم میاد از دوران بارداری همش استرسه منم اولاش لک داشتم درد هم داشتم بعدش فشارم بالا بود ی پام بیمارستان ی پام بهداشت بود سرم دارو اکوی قلب جنین فشار.....اوووووف😣
کنکور من مال سال ۸۸ چیشو بگم؟چ اثری داره الان برات عزیزم؟
واسه خواهرام میخواستم متولد 75 یکی هم 78
البته الان نگید درد دارید درست نیست
هروقت حالتون خوب شد و نی نی تون هم اوکی شد حالش 🙂اگه خواستید بهم بگید