2777
2789

خانوما بنظرتون امکان دار باردار بشم امپول هاچ سی جی هم دوازده پری زدم یعنی دیروز الان سیزده پریم امکان داره این ماه باردار بشم توروخدا اگه میدونین کمک کنین

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

اگر خدا بخواهد 

من روز ۹پریودم فولیکول ۱۵و۱۲داشتم حالا نمیدونم چی شده همه چی دست خداست اصرار نکن عزیزم تلاشتا بکن امید با خدا

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
اگر خدا بخواهد  من روز ۹پریودم فولیکول ۱۵و۱۲داشتم حالا نمیدونم چی شده همه چی دست خداست اصرار ن ...

امیدوارم خدا بخواد چون دیگه توان نا امید شدن دوباره رو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خدا بخواهد  من روز ۹پریودم فولیکول ۱۵و۱۲داشتم حالا نمیدونم چی شده همه چی دست خداست اصرار ن ...

الان بارداری یا منتظری 

الان بارداری یا منتظری 

همچنان منتظر😄سه بارم بیشتر نتونستم اقدام کنم 😁

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
همچنان منتظر😄سه بارم بیشتر نتونستم اقدام کنم 😁

اگه خدا بخواد به یکبارم میگیره و انشالله که گرفته و نی نی داری کی موعدته اکه باردار بودی خبر بده عزیزم

اگه خدا بخواد به یکبارم میگیره و انشالله که گرفته و نی نی داری کی موعدته اکه باردار بودی خبر بده عزی ...

انشالله عزیزم همچنین شما 😍دو هفته دیگه انشالله اگه قسمتم شد چشم حتما