2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موندم‌چی بزارم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

به نظر من نه قشنگ اومد نه زشت ، معمولي بُود ، اسم ايرانيه ؟ پسوند سا فكر كنم به معني شبيه و ماننده واي ماي يعني چي ؟🤔

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من مهدیس میخام بزارم چطوره بنظرتون خودم نمیدونم چرا دوسش دارم انقد ؟!

من مهدیس و دیدم بخاطر اخرش ک میشه دیس مسخره میکنن باز برمیگرده ب فرهنگ خانواده ها اطرافتون.همه اسم ها قشنگن

من مهدیس میخام بزارم چطوره بنظرتون خودم نمیدونم چرا دوسش دارم انقد ؟!

مهديس اسم دهه شصتي هستش يكم قديميه به نظرم 

آیسا، آیسان خیلی قشنگن 

آيسا تلفظش انگارناقصه 

آيسان هم قديميه اسم زن گلزاره كه بيست و خورده اي سالشه ، من دهه شصتي هستم يه عروسك داشتم اسمش رو گذاشته بُودم آيسان فكر كنم اسم يه خواننده يا بازيگر معروف قديميه 🤔