2777
2789
عنوان

گربه ی جاریم !!!!

692 بازدید | 40 پست

خودم طرفدار حیواناتم ولی توی خونم نگه نمیدارم‌چون حوصله هزینه و‌دردسرش رو‌ندارم و‌سگ و گربه ریزش مو‌دارن و بدم میاد خیلی 

چند روز‌پیش رفتم خونه ی جاریم یک‌پسر یکساله داره و یک گربه ی خونگی!!! حالا زندگی‌خودشه و‌اینا بما ربطی نداره 

ولی روی میز میوه و شیرینی گذاشته بود با پیشدستی چون بچه اش دست میزد رو‌نهارخوری چیده بود خودمون برداریم 

وای این کربه ی نکبتش یکسره لای این ظرفا میچرخید میپرید میرفت روی‌اوپن کنار چای سایز دراز میکشید تمام خونه ش پر‌موی گربه بود 

ینی جایی نبود که این گربه خودشو بهش نمالیده باشه 

واقعا گربه ها ذاتا انگل دارند 

ولی چون جاریم میخواد بگه من با کلاسم سر کل مل با خواهرشوهرم که اون دو تا سگ داره اینم رفته گربه اورده اونم اندازه پلنگ 😆 بعد جالبه که گربه عین سگ نگهبان بچه نیست 

بچه ش گرفت دم گربه رو‌کشید گربه هم سر بچه رو گاز گرفت 

دیوونه خونه ایه!! 🤣😆

وای چقدر چندش ...

من فوبیای گربه دارم ...

چه جوری تحمل کردی خونه ش بمونی؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازدواج کنم گربه میگیرم ولی کوچولو

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
وای چقدر چندش ... من فوبیای گربه دارم ... چه جوری تحمل کردی خونه ش بمونی؟

من اصلا از حیوونا بدم نمیاد 

ینی برام فرقی نداره گربه کنارمه انگار مبل‌کنارمه و اصلا هم وسواس نیستم 

ولی خدایی خیلی خودشو‌به همه جا میماله دیگه لامصب‌روی‌کابینت و لای ظرفای پدیرایی نیا دیگه 

الان میخورنت

منم دوست ندارم تو خونه،جای حیوان تو طبیعت هست نه وسط خونه  ،خونه کسی هم که سگ و گربه داشته باشه نمیرم که دلخوری ومشکلی پیش نیاد ،خونه خودشه نگه داشته ،منم اختیار خونه ورفت وامد خودمو دارم ونمیرم

من کلا با کسی که سگ و گربه داره رفت امد نمیکنم.کثیفن.من بودم نه میرفتم نه اجازه میدادم بیان خونم

خب میگم روابط خانوادگی مهمتر از این چیزاس

من وسواس ندارم ولی مامانم مثل شماست بدونه یکی حیوون داره نه میره نه معاشرت میکنه

خب دمش درد گرفت حق داره گازش بگیره  بعد گربه خونگی واکسن و قرص ضد انگل خورده  مریض نمیار ...

اره خب حق داره حیوونه از خودش دفاع میکنه 

تازه صورت بچه رو‌هم‌ناخون کشیده بود 

ممکنه یکبار بزنه چشم بچه رو‌در‌بیاره

نمیشه حیوان رو‌محکوم‌کرد

ولی میشه اون مادر نادان رو محکوم کرد که چرا حیوونی میاره خونه که به بچه ش اسیب میزنه