2777
2789
عنوان

گربه ی جاریم !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 40 پست
منم از همه ی حیونای خونگی میترسم جوری که یه مرغ مینا داشتیم وقتی میخواستن آزاد بزارنش من میرفتم تو ا ...

این دوست من که تو خیابون پرنده میبینه جلو نمیره تا یکی رد بشه اونا بپرن برن وقتی میره بیرون انگار میره میدون جنگ باید حواسش به همه جا باشه تا پرنده نباشه دورش😕اگه اینطوری هستی زندگی سختی باید داشته یاشی

گریه و سگ هر چقدرم که تمیزشون کنی بازم موهاشون می‌ریزه خالم دوتا سگ داره یکیش عروسکی هست مثه روبا ...

در باسن این گربه چیزی‌بود 

اصلا چیزی هم‌نباشه گربه که خودشو نمیشوره طهارت بگیره تو خاک چیز میکنه 

با همون جاشم همه جا میشینه 

نمیگم دیگه خونش چیزی نمیخورم 

ولی سعی میکنم دیگه چیزی نخورم 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبک روشنفکری زرد  تو کاربری‌خودم  ازادم در هر موردی که خودم دوست داشته باشم تاپیک بزنم&n ...

اتفاقاً اینو تاپیک زدن نشونه روش زندگی زرده که دائم سرت تو زندگی بقیه است دخالت می‌کنی تو زندگی بقیه احساس می‌کنی حق نظر دادن تو زندگی بقیه رو داری در صورتی که نظرت برای جاریت اصلاً اهمیتی نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
این دوست من که تو خیابون پرنده میبینه جلو نمیره تا یکی رد بشه اونا بپرن برن وقتی میره بیرون انگار می ...

تا این حد نه 

ولی انقد از گربه میترسم که جرعت ندارم شبا با شوهرم برم پارک

یا اگه برم انقد حواسمو جمع میکنم که نگو ولی شوهرم خیلی اذیتم میکنه به شوخی 

چند روز پیش رفتیم پارک یه گربه اومد جلوم منم اومدم فرار کنم شوهرم گفت وای بدو فرار پلنگ اومده 😐بهش میگم دسته خودم نیست چیکار کنم خوب میگه تو از همه چیز می‌ترسی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

خیلیییی  ولی خب من که چیزی نگفتم و‌نمیگم  ولی خواستم تجربه ی چندشم رو‌با شما در‌میون بذا ...

من با خالم در ارتباط نیستم اصلا 

ولی یکی دوبار که رفتم خونش 

قبل از اینکه برم داخل بهش میگفتم سگتو بزار بیرون تا من بتونم بیام داخل اما خوب فایده ای که نداره بازم کثیف و دراز مو هست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من با خالم در ارتباط نیستم اصلا  ولی یکی دوبار که رفتم خونش  قبل از اینکه برم داخل بهش م ...

اره زندگیاشون پر‌از‌موی‌حیوانات هست 

ببین‌من‌اصلا قضاوت‌نمیکنم حتا الانم نه گفتم خوبه نه. میگم بده ولی اینکه بچه در‌معرض اسیب باشه واقعا مزخرفه 

حالا الان یک چیزی مد شد به تناسب روابط خانوادگی‌میگن‌دخالت نکن زندگی‌خودشه هرجور دلش میخواد ازین چیز خوریای روشنفکری

ولی همین بچه ی من که براش یک‌حادثه پیش اومده بود هزار‌نفر‌بمپ حرف زدن که چرا مواظب نبودی در حالی که فقط یک‌حادثه بود یک‌اتفاق خارج از اختیار من !!!