2777
2789
عنوان

طرز تهیه پیچاق قیمه

290 بازدید | 3 پست

سلام میخوام برا ۱۵ نفر این غذا رو درست کنم ممنون میشم  برا اندازه و پیمانه مواد و مخلفاتی که کنارش استفاده میشه راهنماییم کنید .

اگه ایده یا روشی که باعث بشه غذام عالی بشه رو بگین چه از نظر مزه چه از نظر ظاهر 


کنارش سوپ بپرم یا اش دوغ ؟ 

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اندازه ها رو از گوگل می تونی پیدا کنی ولی نکته هاشو من میگم بهت

گوشت گوسفند تازه رو باید اندازه کوچیک خرد کنی (از اندازه ای که برا خورشت قیمه یا خورشت های دیگه خرد میشه باید کوچکتر باشه)

حالا توی یه ظرف با پیازهایی که رنده شده یا خیلی ریز خرد شده کامل تفت میدی 

بهش رب اضافه می کنی و نمک و زردچوبه و لیمو عمانی (این خورشت فلفل نداره)

حالا خلال بادوم هایی که شستی و آبکش کردی رو به این گوشتت اضافه می کنی و با گوشت تفت میدی یه کوچولو

روی گوشت آب جوش می ریزی و در ظرف رو می ذاری تا هم بادوم و هم گوشت بپزه

این وسطا برنجت رو هم آبکش می کنی و می زنی دم

آب این خورشت کم میشه (آبکی نمیشه) 

بعد اینکه گوشت پخت و جا افتاد (من خودم رای اینکه راحت باشه کل مواد رو میریزم تو یه ماهیتابه) بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی زرده هاش رو جدا می کنی همونجوری کامل میذاری روی گوشت (برای هر نفر یه زرده من می زنم) حالا روی زرده رو یه کوچولو نمک می زنم و روی هر زرده یه کوچوکو زعفران می ریزم که خیلی خوشمزه می کنه خورشت رو

در ماهیتابه رو میذارم (تو این مرحله خورشتت باید اندازه یه فنجان بزرگ آب داشته باشه که وقتی در ماهیتابه رو گذاشتی با بخار زرده بپزه )حدود یه ربعی با شعله کم میذاری خورشتت جا بیفته و زرده بپزه

فقط حواست باشه بعضی وقتا می بینی روی خورشت آب هست ولی کف تابه خشکه و می سوزه 

ما کنار این غذا آش دوغ می پزیم که سبک باشه 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز