عزیزم اندازه ها رو از گوگل می تونی پیدا کنی ولی نکته هاشو من میگم بهت
گوشت گوسفند تازه رو باید اندازه کوچیک خرد کنی (از اندازه ای که برا خورشت قیمه یا خورشت های دیگه خرد میشه باید کوچکتر باشه)
حالا توی یه ظرف با پیازهایی که رنده شده یا خیلی ریز خرد شده کامل تفت میدی
بهش رب اضافه می کنی و نمک و زردچوبه و لیمو عمانی (این خورشت فلفل نداره)
حالا خلال بادوم هایی که شستی و آبکش کردی رو به این گوشتت اضافه می کنی و با گوشت تفت میدی یه کوچولو
روی گوشت آب جوش می ریزی و در ظرف رو می ذاری تا هم بادوم و هم گوشت بپزه
این وسطا برنجت رو هم آبکش می کنی و می زنی دم
آب این خورشت کم میشه (آبکی نمیشه)
بعد اینکه گوشت پخت و جا افتاد (من خودم رای اینکه راحت باشه کل مواد رو میریزم تو یه ماهیتابه) بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی زرده هاش رو جدا می کنی همونجوری کامل میذاری روی گوشت (برای هر نفر یه زرده من می زنم) حالا روی زرده رو یه کوچولو نمک می زنم و روی هر زرده یه کوچوکو زعفران می ریزم که خیلی خوشمزه می کنه خورشت رو
در ماهیتابه رو میذارم (تو این مرحله خورشتت باید اندازه یه فنجان بزرگ آب داشته باشه که وقتی در ماهیتابه رو گذاشتی با بخار زرده بپزه )حدود یه ربعی با شعله کم میذاری خورشتت جا بیفته و زرده بپزه
فقط حواست باشه بعضی وقتا می بینی روی خورشت آب هست ولی کف تابه خشکه و می سوزه
ما کنار این غذا آش دوغ می پزیم که سبک باشه