2777
2789

خواهرانه ازتون میخوام بیاین باهام حرف بزنید 

دلم بچه میخواد تقریبا بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم روز 8 ای یو ایمه ولی حس میکنم منفیه خیلی ناامیدم و میدونم که بدترین حسه و گناه بزرگیه دلم میخواد نمازمو بخونم قران بخونم ولی اصلا نمیتونم نمیدونم این حجم از ناامیدی از کجا اومده

باید بیخیال شم و رها کنم تا اتفاق بیفته ولی اصلا نمیتونم قول داده بودم هیچی سرچ نکنم در مورد ای یو ای و علایم بارداری و .... ولی دیشب سرچ کردم و از استرس و فکر و خیال تا صبح خوابم نبرد صبحم اومدم سرکار

توروخدا کمکم کنید نمیدونم چرا دست و دلم به دعا نمیره فقط از خدا خواستم بیخیالم کنه یه بارداری داشتم شیمیایی شد مهرماه پارسال دقیقا ماهی که بیخیاله بیخیال بودم

اما بعد اون کل زندگیم شد استرس   میدونم یه روزی میام اینجا و این تاپیکامو میخونم و میگم چقد احمق بودم الکی غصه میخوردم ولی همین الان انقد ناامیدم که حس میکنم هیچوقت مادر نمیشم شماهم تجربشو داشتین؟

خدا        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً عجولی خیلی هم نا امید و بدترین گناه همین نا امیدیه اگه میخوای باردار بشی باید بی خیال باشی و هیچ وقت امیدتو از دست ندی مطمئن باش همون موقع باردار شدی بدون اینکه خودت بفهمی الان هم هر چی خدا صلاحته بدونه بسپر به خودش انشاالله بهترین ها برات رقم میخوره

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

از استرس که دست و دلت به هیچ کاری نمیره کلا افکار منفی و وسواس فکری و نگاه بدبینانه به همه چیز از استرس.شرایطتون برا خودتون استرس زا چون از یه طرف تجربه گذشته از یطرف دیگه مطالب ضد و نقیضی که تو نت میخونی به همراه استرست باعث این عکس العملت شده واقعا میدونم این جمله نکنه بچه دار نشم یه گوشه از ذهنت انقدر جا گرفته که تمام این استرسا فقط از همون میاد یعنی منشاش همینه تا نتونی این جمله رو شکست بدی و ارزششو کم کنی نمی تونی استرست کنترل کنی.پس هر چی فکر خوب و مثبت سمت خودت روونه کن برو تو فکر اینکه صد در صد من بچه دار میشم و ..

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
واقعاً عجولی خیلی هم نا امید و بدترین گناه همین نا امیدیه اگه میخوای باردار بشی باید بی خیال باشی و ...

بله میدونم مرسی از همدردیت عزیزم ایشالله خدا بزرگه  

خدا        
از استرس که دست و دلت به هیچ کاری نمیره کلا افکار منفی و وسواس فکری و نگاه بدبینانه به همه چیز از اس ...

انقد تلاش کردم که مثبت فک کنم ولی نشدگفتم که متاسفانه اطرافیانم شرایطشون بد بوده خانواده خودم نه، خانواده شوهرم و بخاطر همین همسرم از اول خیلی بهم استرس داد شاید اگه نمیدونستم هیچوقت بهش فک نمیکردم ولی مدام این فکرا میره و میاد یهو یادم میره باز دوباره بهش فک میکنم 

به بزرگیه خدا شک ندارم ولی اینکه انقد ازش دور شدم بدتر ناامیدم میکنه نمیدونم میتونین درک کنین بارها گفتم بزار با خدا صحبت کنم بارها گریه کردم ولی ته دلم یه ناامیدی هست که اذیتم میکنه

خدا        

شما وسواس گونه به این موضوع فکر می‌کنید همین که نمی‌تونید سرچ نکنید

من این حس درک میکنم ولی باید مقاومت کنید

پیشنهاد میکنم به یک پزشک طب سنتی خوب در تهران مراجعه کنید در کنار همه ی کارهایی که انجام میدید

سرتون یه تفریحات شاد گرم کنید 

اگر این روند استرس ادامه پیدا کنه ممکن دچار افسردگی بشید

خودتون کنترل کنید 

انشالله مشکلتون حل میشه

شما وسواس گونه به این موضوع فکر می‌کنید همین که نمی‌تونید سرچ نکنید من این حس درک میکنم ولی باید مق ...

بله متاسفانه 

ممنون از راهنماییتون چشم سعیمو میکنم  

خدا