2777
2789
عنوان

کمکککککک

115 بازدید | 10 پست

من با یه نفر تو مرحله اشنایی بودم، بعد ادم مذهبی بود‌.‌..

دفعه دوم که با هم رفتیم بیرون من موهامو بالا بسته بودم و بهم گف شالتو بپوش، بحث کردیم، منم خیلی عصبی شدم و باهاش سرد رفتار کردمو جواب زنگشو ندادم.‌.

بعدا ک پیام داد بهش گفتم شرایطشو ندارم و بهونه اوردم‌‌‌، اونم قبول کرد...

به نظرتون چجوری برگردم باهاش الان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگردی که چی بشه وقتی عقایدتون زمین تا آسمون با هم فرق داره؟؟؟؟؟

تصمیمم ازدواج نیس.‌‌..

فقط دوس داشتم یه مدت با هم همراه باشیم و از نظر اخلاقی خیلی شبیه هم بودیم..

برگردی بهش خیلی میخواد بهت سخت بگذره اگه میتونی از آرامش و روانت بزنی و افسرده شی برگرد پیشش

اینم هست، ولی واسه یه مدت کوتاه فقط میخوام برگردم‌‌‌‌‌.‌‌.

به نظرت راهی هست؟

خودتو کوچیک میکنی اگه خودت پیشقدم شی از ذهنت بیارش بیرون ادم زیاده ک شبیه هم باشبن

نمیدونم.‌‌.‌

کلا یه جوری شدم ک ادمای قبلی رو ترجیح میدم، با اینکه ادمای اشتباهین‌‌‌.‌..انگار میترسم با جدیدا اشنا شم..‌

نمیدونم.‌‌.‌ کلا یه جوری شدم ک ادمای قبلی رو ترجیح میدم، با اینکه ادمای اشتباهین‌‌‌.‌..انگار میترسم ...

طبیعیه 

نسبت ب الانیا گارد داری و یعدشم بقولی کی حوصله شروع ی رابطه جدیدو اشنایی و ..داره 

اما یکم ب خودت زمان بده بذار انرژی اجتماعیت برگرده بعد اوک میشی

طبیعیه  نسبت ب الانیا گارد داری و یعدشم بقولی کی حوصله شروع ی رابطه جدیدو اشنایی و ..داره  ...

اره همینجوره.‌‌سعیمو میکنم اجتماعی تر شم..

مرسی ازینک تو تاپیکم بودی...💚🙏