2777
2789
عنوان

امشب توی پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 26 پست
اخه مگه همه چی دولتی قبول شدنه؟ وای خوبه تحصیل کرده ای و تفاوت رشته هارو نمیدونی تو میگی یه رشته چ ...

نه شما فقط تحصیلکرده ای من پسر داییم مهندسی نفت ازاد شیراز میخوند اینقدر سرکوفتش زدن بخاطر ازادبودن دانشگاهش که ارشدش دولتی اهواز قبول شد که جواب این حرفا روبده حالا من نمیدونم شماکحت زندگی میکنی که دانشگاه ازاد خوبه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
درضمن من نگفتم همه دانشجو های آزاد با سواده من اصلا با بدون کنکور ها کاری ندارم که همینجوری میرن م ...

خب رشته های خوب که اینده دارن دیگه نیازی به گفتن ندارن مثل هیچکی پزشکی ازاد رو ردنمیکنه منظور من رشته های بدرد نخور بود که دولتیش بهتر از ازاده والسلام 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شما فقط تحصیلکرده ای من پسر داییم مهندسی نفت ازاد شیراز میخوند اینقدر سرکوفتش زدن بخاطر ازادبودن ...

احتمالا اطرافیان هم با شما هم نظر بودن که بیچاره رو سرکوفت زدن

گلم من اصلا رشته های بدون کنکور آزاد رو نمیگم،خب معلومه کسی که بدون کنکور میخونه با کسی که دولتی قبول شده خیلی تفاوت داره 

ولی خب پیراپزشکی و پزشکی آزاد کجا که با کنکور قبول میشن،رشته های بدون بازار کار دولتی کجا 

من منظورم اینه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خب رشته های خوب که اینده دارن دیگه نیازی به گفتن ندارن مثل هیچکی پزشکی ازاد رو ردنمیکنه منظور من رشت ...

خب شما اول اینو نگفتید 

به طوری کلی گفتید دانشجو های آزاد اینجورین اونجورین

منم میگفتم تو همون آزاد یه سریا با کنکور قبول شدن 

خب معلومه میکروبیولوژی دولتی هزار مرتبه بهتر از آزاده چون بدون کنکور پذیرش میشه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
بله ورودی ۸۹ نسبت به ورودی ۱۴۰۲ قدیم محسوب میشه میتونم بپرسم شما خودتون چی خوندین؟ منظورم شاغل هست ...

نه من از اول علاقه ای به کار گردن نداشتم مدیریت خوندم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
احتمالا اطرافیان هم با شما هم نظر بودن که بیچاره رو سرکوفت زدن گلم من اصلا رشته های بدون کنکور آزاد ...

منم منظورم همون رشته های بدون کنکور بود البته زمان ما رشته های بدون کنکور وجودنداشت براهمین من زیادشناخت ندارم بعدها این چیزا بوجود اومد

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
خب شما اول اینو نگفتید  به طوری کلی گفتید دانشجو های آزاد اینجورین اونجورین منم میگفتم تو همو ...

نه شما اول بفهم یکی منظورش چیه بعد بپر به طرف من وارد جزییات نشدم وکلی گویی کردم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
نه شما اول بفهم یکی منظورش چیه بعد بپر به طرف من وارد جزییات نشدم وکلی گویی کردم 

تو سایت عمومی قرار نیست آدم کلی گویی بگه

برید پیام های خودتون رو بخونید 

رفتارتون خیلی زشت بود

تو سایت عمومی قرار نیست آدم کلی گویی بگه برید پیام های خودتون رو بخونید  رفتارتون خیلی زشت بو ...

برو عزیزم چیکار کردم که زشت بود حالت خوبه تو من نظرمو گفتم اتفاقا سایت عمومی جای گفتن نظر همه قشریه شما باید متوجه بشی مثل خروس جنگی  نپری به اون طرف درحالیکه من نه توهین کردم نه تحقیر شمایهو پریدی الانم ول کن نیستی عجبا

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
برو عزیزم چیکار کردم که زشت بود حالت خوبه تو من نظرمو گفتم اتفاقا سایت عمومی جای گفتن نظر همه قشریه ...

عجب تحصیل کرده ای هستی که به بقیه میگی خروس جنگی!!

برو نظراتت رو بخون خانم تحصیل کرده 

دقیقا چند نفر پیرامون نظر شما نوشتن که یعنی چی این حرف

این پیام آخرم بود براتون 

حوصله ندارم جوابتو بخونم دیگه 

نخونده پاک میکنم از اعلانم اگه جواب بدید

موفق باشی

خدانگهدار 

عجب تحصیل کرده ای هستی که به بقیه میگی خروس جنگی!! برو نظراتت رو بخون خانم تحصیل کرده  دقیقا ...

اخه تو درسخونده ای که اینقدر نمیفهمی من دوتا رشته مشابه رو تو دانشگاه ازاد و دولتی مقایسه کردم اصلا نطر من به توچه ربطی داره خدا شاهده تو خودت یه رشته داعون دانشگاه ازاد خوندی خوبه من جلوتر گفتم ریپ نزن هزیزم من بیکار نیستم که چرندیات تورو جواب بدم بای 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
عجب تحصیل کرده ای هستی که به بقیه میگی خروس جنگی!! برو نظراتت رو بخون خانم تحصیل کرده  دقیقا ...

چقدر تو ادم بندالی هستی والبته بیکار 

همه چیز ازذهنت شروع میشه